Casarse a Catalunya

Nadal amb Joieria Grau

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

S’acosta una de les èpoques més boniques de l’any, Nadal. El moment on la família i els amics es reuneixen per recordar i celebrar l’amor entre ells.

Una de les maneres més tradicionals de mostrar afecte i amor en aquestes festes és a través dels regals. Són una mostra d’interès i estima, la il·lusió de rebre’l i veure que la persona estimada et coneix a la perfecció i que cuida tots els detalls per fer-te feliç.

Els regals per Nadal són especials, ja que és dels únics moments on la majoria de gent fa regals que no acostuma a fer a diari, regals més apreciats com per exemple joies.

Joieria Grau t’ofereix col·leccions de joies elaborades amb or i diamants certificats a més de tota mena de joies: anells de compromís, aliances de casament, pendents, collarets i polseres. Troba la joia perfecta i llueix la teva essència per tu o per la teva persona estimada.

Una de les joies que té Joieria Grau és el collar amb morgarita i or rosa. La col·lecció Good Mood Grau es renova aquesta temporada amb un preciós i delicat collaret amb morganita i or rosa, el qual plasma en el seu disseny la tècnica de la casa, així com la bellesa de les formes. És un toc de modernitat que es barreja a la perfecció amb conjunts minimalistes, elegants o quotidians. Aquesta podria ser una gran opció per sorprendre i fer el regal perfecte.

Un altre possible opció podria ser les arrecades Ear Cuff Cosmos d’or blanc, de la col·lecció Cosmos. Fabricats amb la tradicional sensibilitat de la casa i els materials més susceptibles de ser admirats, aquests ear cuff Cosmos estan dissenyats sota el concepte de la puresa i de l’espai exterior, generant una lluentor sublim en qualsevol conjunt.

També compten amb boniques polseres. La polsera Riviere Elàstica és tan per a homes o per a dones. Aquest braçalet és sofisticat, versàtil i expressa tota la puresa del diamant. Porta-ho en solitari per a maximitzar el seu protagonisme, o amb un conjunt de polseres per a formalitzar el teu look personal.

I per acabar amb l’últim complement, parlarem dels anells. Joieria ofereix anells d’or i diamants o amb pedres precioses per a lluir la teva essència allí on vagis. Una gran elecció és l’anell amb topazi i muntura en or blanc. Aquesta delicada obra d’art materialitzada pels mestres joiers de la casa evoca les sensacions més profundes amb preciós pavé i un anell de delicada aparença que abraça el teu dit amb un magnetisme inigualable.

Aquestes són possibles idees per regalar als teus éssers estimats per soprendre’ls amb aquestes grans joies úniques i exclusives. T’asseguraràs de tenir un Nadal inoblidable.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.