Casarse a Catalunya

BackStage Bcn fa del dia del teu casament un somni fet realitat.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Et cases i estàs buscant un saló d’estètica i perruqueria que pugui oferir-te tots els serveis de bellesa per al dia del teu casament?

Ves  a Backstage BCN, el teu saló a Barcelona especialitzat en núvies.

S’encarreguen de tot, començant pels preparatius de la pell amb tractaments personalitzats, fins a l’estilisme, el recollit i el maquillatge.

T’acompanyen en cada pas, començant amb un assessorament personalitzat basat en un treball previ núvia- estilista, per a poder trobar el look perfecte per al dia del casament, fan prova de pentinat i maquillatge i són presents en el dia del casament controlant i gestionant tots els timmings de pentinat i maquillatge perquè tu puguis relaxar-te i gaudir del moment.

En tot moment estaràs acompanyada pel seu equip d’estilistes, i crear així un moment únic.

T’ofereixen diversos serveis com,  l’acompanyament en les proves del vestit i t’assessorem en les tendències del món nupcial.

Backstage Bcn són un centre integral de bellesa, així que no es poden oblidar de la cura de la vostra pell. Ofereixen a les seves núvies un primer diagnòstic gratuït per a així poder oferir-te tractaments especials i personalitzats. També preparen la teva pell amb tractaments especials per al dia del teu casament. T’oferixen tractaments exfoliants, hidratants així com també serveis per a lluir més bruna. Deixaran la pell de la teva cara i el teu cos radiant.

A part de la cura facial també t’ofereixen serveis de cosmètica i bellesa, com el disseny de celles, extensions de pestanyes, lífting de pestanyes. I el servei de manicura i pedicura.

I per últim com hem mencionat anteriorment, estan presents el dia del teu casament. Tenen servei de perruqueria i maquillatge. I serveis de bellesa per als convidats del casament.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.