Casarse a Catalunya

Esdeveniments únics amb La Clau Events Wedding

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La Clau Events & Weddings són una empresa dedicada a organitzar casaments i esdeveniments únics i amb molt d’encant.

La seva activitat es situa a la zona de l’Empordà i la Costa Brava, però es desplacen per tot Catalunya per oferir els seus serveis. Són un equip jove on la il·lusió, la innovació i les noves tendències es fusionen per crear somnis fets realitat. 

Un equip dirigit per Clàudia Torrellas Agudo, diplomada en Protocol, Relacions Institucionals, Organització d’esdeveniments i experts en ‘Wedding Planner’.

Assessoraren, planifiquen, coordinen i organitzaren fins l’ últim detall del vostre esdeveniment. Amb més de 200 esdeveniments organitzats, l’ambició i creativitat d’un equip jove junt amb la seva professionalitat en l’àmbit de casaments i organització d’ esdeveniments garantiran l’èxit en el vostre dia.

A més a més treballen amb els millors proveïdors i empreses de serveis de la zona de Girona.

Si vols que el teu casament tingui encant  conta amb ells. Volen que el teu casament estigui 100% personalitat per tu, i per això compten amb wedding planner per concretar tot al més mínim detall.  Aquest és el seu servei més ampli, personalitzat i a mida per cada parella. Us assessoren i guien des del primer moment  perquè el casament que sempre heu somiat es faci realitat. Organitzar un casament especial i personalitzat fins al més mínim detall, no es feina fàcil, i ells tenen totes les eines. Estan a la vostra disposició en tot moment  per atendre tots els vostres dubtes, treballen amb les millors empreses i proveïdors per oferir-vos el millor, oferixen un tracte especial i personalitzat perquè el vostre casament no sigui un casament més, sinó un casament únic.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.