Casarse a Catalunya

El teu casament comença amb Irene Toledano

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Irene Toledano t’ofereix el plaer de crear el teu vestit somniat ideal i perfecte. Amb ella tindràs l’oportunitat d’escollir i deixar-te emportar entre teixits i encaixos.

Començar el teu vestit desde 0, creant un esbòs del teu futur vestit. A la vegada tindràs l’il·lusió de compartir aquest gran moment únic amb el teu entorn més estimat. Brilla en el teu dia especial amb un vestit únic, inspirat i creat en tu i per tu. Per inspirar-te comentarem i mostrarem alguns dels seus marevellosos vestits.

En primer lloc trobem el vestit “Silvie”. Un vestit de tirants, fi, discret i senzill. Inspirat en la gracilitat de moviment de les nimfes, la capa de seda que complementa aquest vestit recte és el complement ideal per a un vestit de núvia senzill.

Una altre impressionant vestit és l’anomenat Francie, drapejat i amb màniga japonesa, aquest majestuós vestit confeccionat en setí duchesse farà de l’entrada de la núvia un moment màgic. Inspirat en els vestits frú-frú de principis del segle XX (el nom ve pel soroll que emetia el teixit en moviment) combinat amb les mànigues japoneses molt utilitzades en la indumentària femenina dels anys 50 i 60, aquest vestit fusiona essències de dues dècades diferents.

Seguim amb el vestit Odette, de línia princesa, amb una àmplia faldilla amb cua confeccionada en teixit Jacquard que combina amb un extremat cos en georgette drapejat amb l’esquena semi-descoberta.

Tampoc ens oblidem del vestit Eloise, amb l’increïble vol de la faldilla de capa en cardi setí evoca el glamur de la indumentària dels anys 50. La gracilitat del seu moviment el converteix en el vestit perfecte per al primer ball nupcial.

I per acabar comentarem el vestit Annabel, l’elegància de la màniga llarga combinada amb la sofisticació del pronunciat escot en V i una esquena descoberta. De faldilla recta amb cua, és el vestit de cardi perfecte per a una núvia elegantment atrevida.

Amb aquests vestits Irene Toledano vol aconseguir la gran expressió nupcial “un vestit molt ella”. Crea vestits pensant en tu per afavorir-te buscant la puresa de les línies, la sofisticació i l’elegància.  

El més important és cada pas del procés de selecció. Perquè el casament és molt més que el dia de la celebració. El casament es planeja, es viu i es gaudeix tots els dies, des del primer dia. Fins tenir la satisfacció i il·lusió  de veure el vestit acabat,col·locat en el maniquí i fent realitat el somni de la núvia.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.