Casarse a Catalunya

Tailàndia, el país dels somriures

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tailàndia és un país que, si alguna cosa ha sabut fer, ha estat treure partit, turísticament parlant. 

Passen les dècades, les tendències, les noves obertures de destins insòlits i allà segueix Tailàndia, “el país del somriure”, sent un destí molt bo per a les llunes de mel.

Et convidem a endinsar-te dins la tradició espiritual d’aquest país que reuneix muntanyes, valls, rius i platges paradisíaques, sense oblidar la seva exòtica i sofisticada gastronomia. Una dada important ratifica l’anterior: fa uns anys que la indústria del turisme de luxe va fer la seva aparició a Tailàndia gràcies a la bellesa del seu patrimoni cultural i natural abraçat pel caliu de les seves gents convertint-se així en un destí pioner.

BANGKOK

Això ho veiem només aterrar a la vibrant ciutat de Bangkok, capital asiàtica per excel·lència tret de les moltes competidores que intenten treure-li el títol. Bangkok és ritme frenètic, és vida al carrer i efervescent moviment.

Durant més de cent quaranta-cinc anys, el viatger han seguit el riu Chao Phraya per allotjar-se al famós Mandarin Oriental, Bangkok. Sense cap mena de dubte, l’hotel que millor transmet l’essència de la capital tailandesa, un icònic hotel de 5 estrelles convertit en un recés de pau a la vora del riu.

Després d’un dia esgotador a la ciutat, no hi ha res millor que permetre’s un descans al seu famós balneari, reconegut i guardonat amb multitud de premis.

EL NORD DE TAILÀNDIA

Després d’uns dies vivint la capital amb intensitat, proposem un petit vol a la capital de la regió del nord, Chiang Mai. A la vall de Mae Sa es troba una de les regions més maques de Tailàndia amb les muntanyes més altes del país amb un teló de fons i segles de tradició preservades amb cura pels seus habitants.

Aquí descobrim un d’aquells ressorts que permeten entendre el luxe asiàtic i és que no només concep palaus daurats sinó també racons exquisits pels cinc sentits.

Es tracta del Four Seasons Resort Chiang Mai, un complex hoteler d’aquells que ens deixen sense paraules amb el seu paisatge i les seves espectaculars vistes com a component principal. Rodejat de boscos tropicals, temples amagats i camps d’arròs ens ofereix una sensació tan especial que ens farà, sense cap mena de dubte, desconnectar de la nostra vida quotidiana.

Després d’aquesta experiència extrasensorial, ens traslladarem a Chiang Rai, ciutat de gran contingut cultural, amb el seu temple blanc, una de les màximes expressions artístiques del país. No pots deixar passar l’oportunitat de descobrir llogarets i temples mentre navegues pel riu Mekong.

En aquesta etapa trobarem un dels ressorts més fascinants del país, el Four Seasons Tented Camp Golden Triangle. Un luxós campament que proporciona una experiència espectacular en tota regla: conviure amb elefants, visitar selves de bambú, descobrir senderes extraordinàries i relaxar-se en les luxoses tendes de campanya.

LA ILLA DE KOH YAO NOI

Com a punt final, no es pot concebre una lluna de mel sense uns dies de ple descans en una platja paradisíaca. Concretament, apostem por el Six Senses Yao Noi.

Situat en una petita illa a la badia de Phang Nga, la zona més famosa de Tailàndia per la seva bellesa natural, especialment per les muntanyes de l’illa de pedra calcària al mar que ofereixen unes vistes idíl·liques des del complex i algunes estupendes excursions per aquells que vulguin explorar la zona tant sigui per terra com per mar.

Us desafiem a què no us enamoreu de l’ambient relaxat i tranquil. Les meravelloses viles estan situades a la vora del penya-segat per mostrar les increïbles vistes. Cadascuna compta amb la seva pròpia piscina i també amb majordom. Això garanteix la màxima privacitat i un servei de primera classe.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.