Casarse a Catalunya

El vel no pot faltar

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El vel és una de les peces que tota núvia hauria de dur en el dia del seu casament.

Poden dur-lo a mode de complement al cap i hi ha qui a més de dur-lo al cap vol cobrir-se el rostre com a símbol, entre altres coses, de puresa. Sigui de la manera que sigui el vel s’ha convertit en el complement per excel·lència de totes les núvies i poques són les noies que decideixen no dur-lo.

És una de les peces més importants per a completar el look nupcial. Algunes núvies llueixen autèntiques joies familiars que passen de generació en generació i altres aposten per noves creacions que sense cap mena de dubte poden arribar a ser precioses creacions.

N’hi ha de tot tipus. Des de llargs fent que tinguin protagonisme a mode de cua, curts,  a l’alçada de la cintura, etc. L’elecció és lliure i cada núvia escollirà aquell estil amb el que se senti més afavorida.

Si parlem del disseny també en podem trobar infinitat ja que els propis dissenyadors els creen amb estampats com les flors d’encaix, de plumetti, brodat i un llarg etcètera.

És una tendència que està a l’alça i poques núvies es resisteixen a dur-lo. A més, es un complement que llueix moltíssim durant la cerimònia i que després, habitualment, durant la celebració, deixa de tenir protagonisme. Sigui en major o menor mesura, el vel farà de tu la núvia més espectacular.

Cymbeline

Morilee

Cristina Tamborero 

Cristina Tamborero

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.