Casarse a Catalunya

Qui ha dit fred?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Passar fred durant el teu casament deixarà de ser un malson si et decantes per un abric o una capa.

Casar-se a l’hivern és tot un repte tant per a la núvia com per a dissenyadors a l’hora de confeccionar les peces que cada noia lluirà el dia del seu casament. Arriba l’època més freda de l’any i cada cop són més les parelles que opten per casar-se en aquests mesos de fred. D’aquesta manera sorgeix un petit handicap i és que si ja pot ser complicat trobar el vestit dels teus somnis o donar amb allò més adequat, també és tot un repte crear una peça única que faci lluir a la núvia sense passar un pèl de fred. A més de trobar el vestit ideal també ha de comptar amb algun complement amb el que se senti còmoda i que a l’hora sigui calent per no patir ni una mica per les baixes temperatures de l’època. Em vist, vels molt llargs, estoles, però… i les capes o els abrics?

Cymbeline

Una núvia amb un abric o amb una capa pot deixar a tothom sense paraules i lluir-lo amb tanta elegància com comoditat. Ser la núvia perfecta a la tardor i a l’hivern ja no suposarà cap problema gràcies a aquestes especials peces d’abric de disseny. Sense cap mena de dubte crear un efecte de doble vestit potenciarà encara més el teu look . Lluiràs tant o més especial que mai.

Tant els abrics com les capes s’han convertit en tot un must per a totes aquelles núvies que es donen el sí vull entre els mesos de desembre i març. Un complement que fa del seu look, a més d’una cosa hivernal, algo calent i còmode per no sentir el fred en cap moment.

A més, una de les millors coses que té contraure matrimoni a l’hivern i lluir alguna d’aquestes peces és el poder de conversió fent del teu look nupcial un 2 en 1. D’aquesta manera lluiràs la teva capa o abric, per exemple, durant la cerimònia i el còctel i podràs llevar-t’ho i sorprendre a tots els teus convidats amb el teu vestit durant el banquet i la posterior festa. No us sembla una boníssima idea? És sense cap mena de dubte una de les millors raons per casar-se a l’hivern i per aconseguir el look perfecte per un dia inoblidable. A més, entre altres coses, tant els abrics com les capes poden fer el bonic efecte de cua. Us assegurem que l’espectacularitat està més que assegurada.

Chanel 

Ja saps, el fred no et traurà ni un pèl de protagonisme. Ja no és ni serà excusa per poder celebrar les teves noces durant l’hivern. Tant se val si és a la muntanya, a la costa, a un poblet o si és a la ciutat, amb un abric o una capa, a part de lo bonic que pot ser, et sentiràs còmoda i perfecta en un dia que mai desapareixerà de la teva memòria.  No t’ho pensis més, serà la millor elecció!

 

Cristina Tamborero

Jesus Peiro 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.