Casarse a Catalunya

Els somnis que es compleixen sempre tenen una bona imatge

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Gonzalo Zarauza i Priscila Llorens. Mostrem com som mitjançant la forma en què ens vestim, ens pentinem, ens movem, parlem… Qualsevol detall diu qui som i un casament no és l’excepció.

Priscila Llorens és una de les millors wedding planners del nostre país, la seva manera d’empatitzar amb els nuvis li permet crear casaments de somni. Gonzalo Zarauza és perruquer i assessor d’imatge, autor del llibre d’assessoria nupcial “Wedding Dreams”, una guia fonamental que qualsevol núvia hauria de consultar abans de la celebració del seu casament. Tots dos dialoguen sobre la importància d’expressar la personalitat a través de la imatge: tant la de la núvia com la de l’enllaç.

“En la celebració d’un casament tot ha de tenir un sentit. D’una banda, emocional amb alguns detalls que parlen dels nuvis, de les seves experiències, de la seva història d’amor, però també estètic, no sols amb l’estil dels protagonistes, sinó que la decoració, l’espai triat, la música, la il·luminació, etc. han de crear un discurs coherent amb la imatge de la núvia. “El vestit marca el to del casament”, assegura Priscila Llorens. El mateix assegura Gonzalo Zarauza, qui afegeix: “l’elecció del vestit és clau, ja que és la peça que determina el pentinat, el maquillatge i fins i tot el lloc de celebració. Una núvia ha de mostrar-se com és, ha d’expressar l’essència que la fa única, però sempre per a veure’s afavorida. Conèixer com és el teu cos i el teu rostre i el què li escau ajudarà a potenciar aquesta identitat. Per això, recomano sempre l’assessoria nupcial com a orientació a la futura esposa. Unes noces són com una orquestra en la qual tots els instruments han de sonar harmònicament. El tipus de cerimònia, l’hora de celebració ja indiquen unes pautes que han de tenir-se en compte per a triar el vestit i a partir d’aquí el pentinat.”

Beli Klein

Un wedding planner és el professional responsable d’organitzar un casament, però també de la imatge de l’esdeveniment, d’aquí ve que els coneixements en assessoria d’imatge personal puguin ajudar-l@ a formar aquesta estètica global, a entendre millor els significats dels diferents estils. “Així és”, afirma Priscila Llorens, “tota la informació i formació que tens et permet entendre què volen aquests nuvis i tu has de posar a la seva disposició tots els elements per a aconseguir-ho i, a més, fer-ho amb escreix. I en el meu cas, Wedding Dreams ha estat fonamental”. Una núvia que resplendeix és aquella que se sent feliç amb el que veu i reflectida amb el que sent. “Un perruquer, un assessor d’imatge i un wedding planner treballen amb emocions des de diferents punts de vista. Aquesta és la raó per la qual comprendre com funcionen les altres àrees d’un casament fa que l’experiència dels nuvis sigui inoblidable”, conclou Gonzalo Zarauza.

Beli Klein

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.