Casarse a Catalunya

BALI, EL PARADÍS PER ALS RECENTS CASATS

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Quan es tracta de destins luxosos per a llunes de mel, Bali encapçala ràpidament la majoria de les nostres llistes i és fàcil saber per què!

Es preciosa, exòtica, relaxant i també ofereix diversió i aventura. Tot el que desitgem en un viatge de nuvis.

Aquest itinerari de lluna de mel ofereix una combinació sensacional d’aventura i relax, experimentant el meravellós paisatge rural de Bali i prenent el sol en un luxós recés de platja a la costa est.

Comenceu la vostra lluna de mel a Ubud, el cor cultural de Bali. Passeu els pròxims dies explorant l’enrenou dels carrers i descobriu les seves botigues d’artesania, galeries, colorits mercats i temples ornamentats. Després d’uns dies a Ubud, gaudiu d’un viatge panoràmic a Munduk, un petit poble situat a les terres altes.

Exploreu la zona rural de Bali en un buggy tot terreny i aventureu-vos en un emocionant viatge cap al preciós llac Tamlingan, creuant-lo en canoa. Gaudiu d’uns dies per a fer tot allò que desitgeu: descobriu llacs i cascades, pugeu per senders fent espectaculars caminades o simplement relaxeu-vos junt a la piscina abans d’un tractament d’spa.

Després de la vostra estància a Munduk, us proposem un àrea menys visitada: Manggis, a la costa est de Bali. Aquí gaudireu de tres nits en el Amankila, un espectacular recés davant la platja, lluny de les multituds. Des de la seva exclusiva ubicació, Amankila ofereix magnífiques vistes de les espectaculars platges negres de Bali i de l’estret de Lombok. 

Recomanem una excursió d’snorkel a la platja Blue Lagoon, una tranquil·la badia que alberga aigües cristal·lines, corals brillants i una rica varietat de vida marina.

Des de Java fins a Bali i des de Lombok fins a les illes més allunyades d’Indonesia, l’arxipèlag d’Indonèsia és un dels destins més romàntics del món i Bali el seu bé més preuat. És una terra de dracs, boirosos paisatges muntanyencs i hotels celestials

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.