Casarse a Catalunya

Un món de paper

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La infinitat de propostes que trobaràs a l’hora de fer les invitacions per al teu casament et faran treure tota la teva creativitat.

Està clar que en el moment en que s’organitza un casament s’han de triar moltes coses. Algunes tan importants i evidents com escollir el menú del banquet nupcial i altres com seleccionar les invitacions o decantar-se per algun text amb el qual personalitzar-les.

Sens dubte, unes invitacions amb aire primaveral han de destacar per la seva explosió de color. La llum i la varietat de tons són el primer que defineix  aquesta època de l’any, per la qual cosa els colors vius i alegres seran les tonalitats predominants En unes invitacions amb aire primaveral hi ha elements que són imprescindibles. Ens referim a les flors, les papallones o els ocells, que hauríen de ser els protagonistes d’un disseny elegant, ja sigui en forma d’il·lustració, dibuix o aquarel·la.

Si sou uns enamorats dels detalls que respiren l’encant d’èpoques passades, us agrada l’aire retro i heu decidit que les vostres noces estiguin inspirades en altres temps, segur que us encanta aquesta proposta: unes invitacions de noces tipus vintage. Si hi ha una característica que defineixi les invitacions vintage és el seu aspecte naturalment envellit. La majoria són dissenys inspirats en motius florals i amb cal·ligrafies d’aparença manuscrita.

Es va popularitzar la consciència eco a les invitacions de casament. Una tendència que segueix de plena actualitat, perquè cada vegada són més les parelles que es preocupen per preservar el medi ambient i desitgen reflectir aquesta manera de pensar en el seu romàntic pas per l’altar. Com incloure un toc chic en unes invitacions de noces ecològiques? Una bona manera pot ser apostant per un disseny en el qual aparegui una foto vostra en blanc i negre. Aquest toc resultarà tant elegant que segur que encantarà a tots els familiars i amics que ho rebin.

Eventus

Ja fa temps que el minimalisme i l’elegància regna en l’àmbit nupcial, on s’ha convertit en una de les tendències actuals de les celebracions en general i de les invitacions de boda en particular. També podeu incloure un missatge personal en el text de les invitacions. Algun escrit que parli de vosaltres i sigui alhora entranyable i emotiu per a qui ho rebi.

El stamping en or serà un dels must a les invitacions de noces 2022. Un toc premium carregat de sofisticació i glamour per a aquelles parelles que busquin un disseny gràfic exclusiu. A l’hora d’afegir l’acabat daurat és important emprar-lo en petits detalls de la postal per a no sobrecarregar el conjunt. Per exemple, en els noms dels contraents, en la data, en l’hora de la cerimònia, en una paraula destacada, en les icones principals de la targeta o en les inicials del logotip. Encara que també trobareu moltes targetes per a casament on aquest efecte metal·litzat s’utilitza per a emmarcar la invitació en un requadre.

Dins de les invitacions originals es troben aquelles amb efecte o estil aquarel·la. Un tipus de targeta que va arribar fa algunes temporades i que va fer-ho per quedar-se. I no és d’estranyar! I és que el seu aspecte artesanal i el seu caràcter delicat les converteix en una idea fantàstica si el que es busca és transmetre als convidats una sensació de dolçor i romanticisme.

Ja siguin fetes a mà o digitalitzades, ressalten les que porten un retrat de la parella, animals, paisatges, llocs especials per als enamorats, flors o pinzellades abstractes que juguen amb la paleta cromàtica de les noces. Unes il·lustracions que, en el cas de celebrar un casament temàtic, poden ser l’excusa perfecta per a donar pistes sobre el fil conductor de la celebració: invitacions amb temàtica marinera, viatgera, Disney, medieval… I no és necessari que escolliu la forma més típica, sinó que també poden incloure’s en el format targeta.

Como Tinta

Mary Clove

Cotton Bird

Mary Clove

Eventus

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.