Casarse a Catalunya

Miriam i Eric, una història d’amor des de joves

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tot va començar el 2010, a l’institut, on l’Eric i la Míriam es van conèixer. 

Ràpidament, va sorgir una amistat molt estreta, i poc després va aparèixer l’amor entre els dos. Així, va ser com van començar la seva aventura junts.

La vida va transcórrer amb alegries i tristeses, però sempre junts. El 2017 van provar la convivència conjunta i després de l’adopció de dos gats, l’Hades el mateix 2017 i la Freya el 2018 tot va anar sobre rodes.

A l’estiu del 2019, després d’haver preparat un viatge idíl·lic, l’Eric va fer el pas i li va proposar matrimoni a la Míriam. Ho tenia tot pensat per poder-se casar el 2020 en la celebració dels deu anys que portaven junts. Per descomptat, no va haver-hi un no per resposta. Feliços els dos van anar buscant llocs on poder ajuntar la família i poder celebrar una cerimònia i banquet per recordar sempre. Van anar buscant fins donar amb el Mas de Sant Lleí, els quedava una mica lluny de casa, ja que ells són del Penedès, però el lloc els va enamorar tant que no els va importar. Els fotògrafs van contactar amb Audiovisuart, ja que tracten sovint amb el lloc del casament i encaixava molt amb l’estil de la parella. Ara tocava trobar vestit de núvia i esmòquing per el nuvi.

La Míriam va anar a diferents llocs per poder trobar un vestit que li agradés, es sentís còmode i identificada amb ella, ja que és una decisió molt important. Van anar a molts llocs, però no acabava de trobar el vestit ideal. Després d’un temps va provar a Novias Janna & Natí Soler, una botiga de núvies i vestits de celebracions amb la que ja havia confiat en altres ocasions. Anava una mica desanimada perquè ja estava perduda, però després de provar diversos vestits va trobar un de la marca Eglantine que encaixava a la perfecció amb el lloc de la celebració, l’estil d’enllaç i la seva personalitat. Com que va quedar tan contenta, va recomanar la botiga a l’Eric el qual va vestir d’Arax Gazzo.

Fotografia de Audiovisuart

Fotografia de Audiovisuart

Per posar-los guapos varen apostar per la perruqueria de confiança Xelolo’s on sempre han rebut un tracte familiar i elles mateixes van aconsellar a la núvia. Ella volia un tocat floral a conjunt amb el ram, contactant així amb la Mónica Vilanova, florista premiada, realitzant un ram pensat en conjunt i harmonia amb els complements de la núvia, els tons de la cerimònia i època de l’any.  

Tot estava decidit i anava sobre rodes, tenien un lloc preciós, la data de la celebració del 10é aniversari… però llavors va arribar un imprevist, la pandèmia va assaltar a la parella, provocant que, tot i esperar fins a l’últim moment, el seu dia quedés anul·lat per la incertesa del moment.

Fotografia de Audiovisuart

Tot i això, no varen perdre l’esperança, i varen preparar una nova data, el 4 de Desembre del 2021. Varen començar a encreuar els dits perquè res impedís la celebració amb tots els convidats.

A mesura que els dies avançaven més notícies anaven sortint respecte a la pandèmia, algunes de bones, altres de dolentes… I cansats d’esperar van decidir apostar-ho tot i tirar endavant.

Invitacions enviades, convidats contactats, tant els confirmats com els descartats, i a poc a poc la data s’anava apropant, fins que al final va arribar, un dia calorós per ser desembre els va acompanyar en aquest moment tan especial.

Tot i el patiment que van tindre durant la preparació, la celebració va ser un gran èxit. Els nuvis van quedar molt contents de comptar amb tota l’ajuda dels professionals que els van acompanyar durant el procés.

 

Fotografia Audivisuart

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.