Casarse a Catalunya

La decoració que no pot faltar en el teu dia

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els millors photocalls i altres propostes que voldràs tenir el dia del teu casament

El photocall s’ha convertit en un imprescindible dels enllaços actuals. De fet, és l’opció preferida de moltes parelles per al banquet i, per suposat, per a la festa final. Així que, si desitgeu que el vostre gran dia surti com teniu planejat, complint amb totes les vostres expectatives i superant les dels vostres familiars i amics, no dubteu en incloure un photocall d’allò més original en el vostre casament.

Hi ha parelles que posen a la disposició dels seus convidats tot tipus d’accessoris com ara bigotis, ulleres, barrets, perruques, corones, antifaços i, fins i tot, frases divertides. Sense oblidar-se del mobiliari més indicat en cada cas, com a sofàs, butaques, taules auxiliars, penja-robes, gronxadors… Ni de tota l’ambientació necessària: baguls, coixins, gerros, flors, globus… El motius de decoració són infinits. D’altra banda la il·luminació és una altra part molt important. Una altra cosa que no pot faltar són les lletres grans lluminoses, neons de colors amb diferents frases com All you need is love o els noms de tots dos, entre altres opcions.

Entre les nombroses idees originals per a casaments que cada any trenquen amb allò més clàssic, hi ha una decoració que ha cobrat força i que actualment és tendència en les taules del banquet: els centres de taula zenitals. D’aquesta manera, els convidats podran mirar-se els uns als altres molt millor, afavorint la conversa. A més, embelleixen les taules amb la seva destacada presència. L’única cosa que cal tenir en compte és que l’ambient en el qual es trobin sigui ampli i de sostres alts o bé a l’aire lliure per a no recarregar-ho en excés.

Les flors sempre fan especial una cerimònia i això ho sabem tots. Recórrer a un arc de flors per a un casament afegirà un toc de romanticisme, d’estil i de personalitat al vostre “sí, vull”. Sobretot, si combineu les diferents varietats florals. En el camí a l’altar podeu posar un arc floral així com diferents arcs en paral·lel fent un majestuós passadís.

Les garlandes formen part de les tendències més actuals a l’hora de vestir l’escenari nupcial, ja que són un complement especial, versàtil i econòmic que donarà un toc de personalitat i màgia al vostre romàntic teló. El clàssic just married no pot faltar al cotxe nupcial i, en aquest sentit, les garlandes afegiran aquest toc divertit, desenfadat i festiu al vehicle que hàgiu triat.

Posar un chill out a la localització on es celebri el casament és sinònim de relaxació i bon ambient. Parlem d’un espai tranquil i minimalista. Sobre els colors més indicats per a aquesta zona de descans, aposteu sempre per tons neutres, blancs i molt clars, perquè aquestes tonalitats contribuiran a crear una atmosfera més relaxada i harmònica

Nizuc Resort, fotografia de Melissa Marshal 

Photocall de Tresmat 

Tresmat 

Risbox

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.