Casarse a Catalunya

Curvy brides

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sigues la núvia més espectacular lluint com mai les teves corbes.

Si una cosa desitja tota núvia en el dia del seu casament és el poder sentir-se la dona més guapa i especial de totes. Sap que serà el centre de totes les mirades i s’ha preparat a consciencia durant els mesos previs per arribar més que perfecta.

Una de les coses que més preocupa a gairebé totes les núvies és el seu físic. Acaparar l’atenció és una de les coses que més felices les fa alhora que també les pressiona. La societat ha anat canviant amb el pas dels anys pel que fa a l’acceptació a tots els cossos. Fou l’any 2017 amb el moviment del #MeToo nascut als Estats Units el que va canviar-ho tot. Va aparèixer com un concepte de denúncia cap a les agressions i assetjaments sexuals així com cap la cosificació de la dona. Dones de tot tipus, altes, baixetes, grasses, primes, blanques, negres… van alçar la veu per un mateix fi: mostrar a tothom la realitat que moltes dones pateixen pel fet de ser dona. És per això que des d’aleshores, la indústria de la moda ha anat evolucionant i hem pogut veure a les desfilades a tot tipus de dones. La lluita per a la diversitat ha aconseguit que poc a poc es normalitzi el tenir cossos diferents acceptant que no tothom té unes mesures de 90, 60, 90. Però això no és tot, i és que dins la moda nupcial també s’han produït canvis fent una passa al davant creant vestits per a totes les núvies sense deixar ningú enrere i donant el protagonisme que mereixen a les dones curvy. Perquè una núvia no pot sentir-se igual d’especial i guapa que les altres? Per a moltes dones ha estat un autèntic calvari trobar el seu vestit ideal ja que fins no fa gaire hi havia uns cànons de bellesa establerts que no eren els reals. Ara tot és diferent i tots els cossos tenen cabuda dins la moda en general. Línies inclusives on la talla no suposa cap tipus de límit i on cada peça s’adapta a la perfecció a qualsevol cos.

 

Vestit de Morilee

Vestit de Elysée

Vestit de Pronovias

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.