Casarse a Catalunya

Petites flors per a una gran flor, la núvia

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les flors són un element molt especial i imprescindible en un casament. Són un símbol d’amor, bellesa i puresa. Acostumem a posar-les en els espais per aconseguir un entorn agradable i acollidor.

També estan presents en el ram de la núvia, element imprescindible i molt rellevant per la boda.

Amb Zinnia tindràs una espectacular decoració floral, una de les seves especialitats, creen dissenys per a: esdeveniments, casaments, celebracions, inauguracions, festes, presentacions, centres de taula i decoracions per a nadal, casaments, comunions entre altres esdeveniments.

A part de la decoració també dissenyen el teu ram nupcial. Un element imprescindible per a la núvia. Ja que és un complement molt especial i únic. És el ram amb el qual es casarà, un moment que queda recordat per tota la vida. A més a més, tradicionalment és el ram que la núvia llançarà durant la celebració a les seves convidades més estimades. Per tant, podem dir que té un valor simbòlic molt bonic i important. És el complement perfecte per al look d’aquest dia tan especial.

T’ofereixen atenció personalitzada perquè puguis fer el teu ram ideal, barrejant els colors i les textures que desitgis perquè el teu ram vagi a cort amb el teu vestit.

Poden realitzar qualsevol mena de ram de núvia amb la flor o planta que més t’agradi. Ja siguin margarides, peònies, hortènsies, roses, tulipes, lavanda etc… Amb flor o sense, rams amb diversos tons, rams de núvia en cascada, rams asimètrics, rams de presentació, rams de tija llarga entre altres aspectes… Fan possible tot el que desitgi la núvia.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.