Casarse a Catalunya

La signatura nupcial Jesus Peiro vesteix amb el look “Noir tour Eiffel” a Alexia Putellas

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Alexia Putellas, nominada a la Pilota d’Or femení, va assistir ahir a la cerimònia de lliurament en el Teatre del Châtelet de París vestida amb un look JESUS PEIRO. La marca nupcial barcelonina JESUS PEIRO ha creat en exclusiva per a aquesta ocasió, un vestit de cort sirena realitzat en crep elàstic i malla de xarxa amb cristalls Swarovski en or atornasolat; el to triat per a l’ocasió representa una picada d’ullet al premi, la pilota d’or. Que finalment la va guanyar Alexia Putellas per segon any consecutiu.

El look destaca pels seus dobles escots en veladura i pels tirants brodats amb cristalls esquitxats, creant l’asimetria del vestit amb un gran ruffle lateral.

Seguint les instruccions de Alexia, Merche Segarra, directora creativa de JESUS PEIRO, va concebre el “Noir Tour Eiffel” com un homenatge a la ciutat de les estrelles, emulant les centelles de l’emblema de París al vespre.

En paraules de Merche Segarra; “ha estat un honor per a JESUS PEIRO dissenyar un vestit per a un moment tan especial i poder participar, de la mà de Alexia, la història del futbol femení.”.

Des de Casar-se a Catalunya felicitem a Alexia Putellas per la seva segona pilota d’or i a Jesus Peiro per l’increïble look per la gran futbolista.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.