Casarse a Catalunya

Un casament de somni en un lloc idíl·lic

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Santa Romana és l’espai perfecte perquè cada celebració sigui memorable, en un entorn natural, exclusiu i amb molt d’encant, envoltat de verds jardins, podreu gaudir de les millors vistes de la costa de Barcelona.

És un lloc de somni i és l’espai perfecte perquè cada celebració sigui memorable, en un entorn natural exclusiu amb encant, envoltat de verds jardins, podreu gaudir de les millors vistes de la Costa de Barcelona. Disseny modern i elegant, aprofitant al màxim la llum natural, i terrasses amb espectaculars vistes a la mar.

 

Es troba a Caldes d’Estrac, petit poble pesquer, a tan sols 20 minuts de Barcelona, l’enclavament de Santa Romana és l’elecció ideal si busques la tranquil·litat d’una vila davant a la mar junta l’oci i l’activitat d’una capital com Barcelona.

 

Santa Romana ofereix un entorn únic i especial on viure una experiència inoblidable en el cor del Mediterrani. Els nuvis des de la seva arribada poden gaudir d’un lloc exclusiu i un ambient familiar on poden celebrar les prenoces, noces, i fins i tot compartir les confidències el dia després en la piscina al costat dels seus familiars i convidats, els quals també poden allotjar-se en algun dels apartaments de la finca. Aquest espai idíl·lic ofereix també l’opció als nuvis d’allotjar-se en alguna de les suites de luxe de la casa principal.

Saben la importància que aquest dia tan esperat surti a la perfecció, per això, els diferents espais els permeten aconseguir el muntatge que més s’adapti a les vostres necessitats perquè aquest dia sigui únic i inoblidable, en tots els sentits. Des de Santa Romana treballen  amb els millors proveïdors, i s’encarreguen de cuidar de cada detall. L’encant que posseeix Santa Romana i l’atenció personalitzada del seu equip fara  realitat el casament dels teus somnis.

Els serveis inclosos durant el dia de l’esdeveniments són, exclusivitat de l’espai contractat, servei de neteja durant l’esdeveniment, servei de vigilancia, espau de vestuari, il·lumincació i servei de gestió de la zona de pàrquing.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.