Casarse a Catalunya

Vestit perfecte per la núvia perfecta

  Temps de lectura: 3 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Manu Garcia ens ofereix vestits de núvia i vestits de festa amb una gran elegància il·luminada amb tons alegres. Moda per a dones clàssiques o modernes i elegants.

Els seus dissenys amb tots els ingredients de l’alta costura, intenten satisfer a núvies, padrines, dames d’honor, etc. A les seves botigues exclusives podràs descobrir les col·leccions de vestits de núvia i festa. T’assessoressen i t’ajuden a trobar el teu vestit ideal. Ofereixen confecció a mesura i personalització per a tenir el teu vestit perfecte per a tu.

Estan compromesos amb el país, tots els seus productes estan dissenyats i fabricats 100% a Espanya. Cadascun dels processos necessaris per a la fabricació completa dels nostres dissenys és realitzat per un grup humà de professionals, de manera artesanal. Tots els seus vestits estan subjectes a control de qualitat, amb la finalitat d’aconseguir l’excel·lència en els seus productes.

Manu García celebra els seus orígens amb aquesta nova col·lecció, enaltint el glamur i la feminitat, oferint el millor exemple del retorn a la normalitat. Inspirada en els grans patrons que tant caracteritzen a la marca, al mateix temps que s’actualitza als moments actuals per a acostar-la a les noves generacions. Una col·lecció sofisticada i actual, que rendeix tribut a l’artesania i a l’art de la modisteria, un ofici que requereix dedicació i paciència en cada puntada i cada traç per a poder complir somnis. Partint sempre d’un estil romàntic, la línia de núvia de Manu García està pensada per a les dones que aprecien el valor dels detalls diferents i la trobada d’una personalitat pròpia que les faci sentir especials. Els teixits estrelles d’aquesta nova col·lecció són el cardi i el *georgette, que creguin vestits pegats al cos, molt femenins, i caigudes vaporoses, amb volums en les espatlles, mangues bollades i escots pronunciats, adornats amb aplicacions de cristall. Destaquen també els encaixos, enriquits amb brodats, que s’entremesclen amb faldilles de *mikado i tul amb diferents volums, gràcies a les seves corts desiguals. Una col·lecció actual i atemporal, adaptada a les necessitats de qualsevol núvia.

Rómulo és aquest vestit de núvia perfecte si busques un disseny de tall sirena elegant i sofisticat amb el qual dibuixar les teves corbes. Confeccionat en cardi de color natural, el seu profund escot potenciés el teu costat més sexy, amb l’escot de l’esquena, des d’on neix una espectacular cua de gasa.

 El model Rabat és un impressionant i modern vestit de núvia que malbarata estil i elegància. Està confeccionat en un delicat cardi molt suau al tacte, la lleugeresa del qual el fa ideal per a qualsevol època de l’any. El seu seductor escot en V adornat amb blonda realça el cos net. Porta l’esquena oberta i la cintura adornada amb detalls de cristall i guipure amb transparència, també present en les mànigues franceses. La faldilla de línia A i la llarga cua faran que els teus moviments siguin naturals i elegants.

L’elegància es personifica en aquest vestit de núvia nomenat Rivera de disseny net i impressionant cua. El seu cos entallat realçarà el bust, que al costat de les exquisides mànigues bollades, li confereix un aire sofisticat. Dona-li amplitud a les estretes espatlles gràcies al seu escot deep plunge i atreveix-te amb la seva esquena oberta en forma de llàgrima, empolsada amb pedreria, aportant un aire més juvenil deixant pas a la seva faldilla de línia A.

Les núvies contemporànies que somien amb un vestit clàssic i de tall princesa quedaran fetillades amb el model Raisa. Aquest model confeccionat en piqui brodat, en un afavoridor to natural, és tan romàntic com elegant. Atreveix-te a lluir la seva meravellosa esquena oberta i la seva àmplia faldilla “tableada”, que al costat del seu senzill cos amb escot V i maxi volants en les espatlles ho converteixen una elecció sensacional.

Atreveix-te a marcar les teves corbes amb aquest vestit de núvia d’estil sirena ple de glamur anomenat Roselyn. Un disseny únic confeccionat en encaix amb adorns florals de pedreria al llarg de tot el vestit. La seva faldilla transparent porta una impressionantsobrecua de tul que embolicarà els teus malucs i caurà cap a la bella cua. L’esquena porta escot en forma de llàgrima que li aporta un toc molt seductor i que combina a la perfecció amb l’escot V davanter i els seus mangues pegades.

Amb un tall sirena i confeccionat en un suau cardi, aquest vestit de núvia Ruby es consagra com un vestit artesanal impecable per a les núvies que desitgin lluir el seu costat més sofisticat. Combina a la perfecció un elaborat cos d’encaix d’escot profund, que realcés el bust, i esquena oberta rematada amb brodats. Dona-li un toc majestuós amb el seu sobrefaldilla desmuntable en mikado de seda amb plecs asimètrics en volum juntament amb un cinturó.

Amb aquests espectaculars i exclusius vestits la núvia es sentirà única i especial en el seu gran dia involbidable.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.