Casarse a Catalunya

Fashion Week Nova York

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Va més enllà d’una mera passarel·la. És una desfilada de magnitud mundial on es reuneixen diversos dissenyadors per a presentar les seves col·leccions i aquesta estació commemora el seu 60 aniversari.

Moda, art i literatura, sempre ha estat la manera d’expressar una revolució i evolució de la societat, per això la Nova York Fashion Week té un gran pes històric. Va començar en 1943, perquè la Segona Guerra Mundial va continuar i Nova York era un lloc segur perquè tota la indústria de la moda es reunís, on l’objectiu seria la reunió dels grans dissenyadors francesos. Més tard, l’esdeveniment va adquirir el nom “Press Week” gràcies a Eleanor Lamber, on els dissenyadors estatunidencs van començar a unir-se a l’esdeveniment.

Actualment la Nova York Fashion Week, continua en la cerca per la ruptura d’esquemes que havien estat prèviament imposats i els dissenyadors tenen la gran intenció d’impressionar a l’espectador amb cadascuna de les peces de les col·leccions presentades. Aquest any hi ha hagut un suport especial a les noves generacions de talents.

Enguany, l’esdeveniment va començar el 9 de setembre, acabant el 14 de setembre i la seva obertura en un lloc diferent, en la Gracie Mansion, la residència oficial de l’alcalde de la ciutat. Per a satisfacció de Steven Kolb (CEO del Council of Fashion Designers of America, que coordinarà l’esdeveniment), el lloc té encara més sentit, ja que el president en qüestió, dona suport a la moda en el sector de l’economia i creï en el paper d’aquesta com a generadora d’ocupació. Es van observar diverses col·leccions per a les estacions tardor-hivern 2022 i per a la primavera-estiu 2023, on no van faltar col·leccions de Carolina Herrera , Proenza , Fendi , Dion Lee , Marni , Studio 189 , PH5 , COACH , Àrea Ashlyn, Peter Do , Tory Burch , Puma , Michael Kors , Tom Ford i Tommy Hilfiger. Amb només uns pocs dissenyadors ressaltats, tots presenten col·leccions completament diferents.

La Nova York Fashion Week, es representa per més d’una setmana plena de desfilades de moda, sent una celebració amb gran estil i inundant la ciutat de molt de color, espectacle i sobretot, molta moda i creativitat.

Coach 

Fe Noel

Fendi

Dion Lee

PH5

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.