Casarse a Catalunya

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mercedes- Benz Fashion Talent celebra 20 edicions explorant i oferint visibilitat a l’art emergent de la moda espanyola.

Inventant per a reconèixer la creativitat i donar suport als futurs dissenyadors, al llarg de la seva història, el premi ha determinat les carreres de molts dels seus guanyadors, sent el primer pas de la seva immersió en la indústria i obrint-los les oportunitats de les seves primeres desfilades internacionals. 20 edicions de joves que en algun moment van decidir apostar per la seva passió i que ara dibuixen el present i el futur de la moda espanyola.

CLARO COUTURE

Claro ens ofereix una col·lecció de 32 peces extra couture basades en teles com l’organza, plomes, crepès setinats, vorells i licres estampades…

La signatura opta per peces superposades mescla de teixits i siluetes femenines molt lliures, on es troba una mix de textures diferents, tècniques i looks intensos. Els colors essencials són el negre, el blanc i els metal·litzats encara que no deixa de costat als colors més clars com el celeste.

Com podeu observar Claro opta també per una inspiració nupcial per a una futura núvia. Fa un gest a les dones que es vulguin casar amb un look extravagant i diferent aportant molt volum i abundància.

Amb gairebé 40 anys d’experiència, la signatura s’ha desenvolupat amb prestigi i lluentor, amb representatius vestits a mida i vestint les dones com influencers celebrities , actrius i cantants en els seus moments més especials i únics.

ISABEL SANCHIS

Isabel Sanchís, duu a terme tècniques clàssiques amb una sensibilitat moderna,creant peces molt femenines per a una dona contemporània, donant especial rellevància als teixits per a crear els seus característics volums, presents en molts dels seus dissenys.

La pròxima col·lecció per a l’estiu 2023 és una col·lecció molt íntima ja que està basada en els seus elements representatius, les flors i el volum, la seva història.

Han reinterpretat les flors de moltes formes diferents però la seva intenció sempre ha estat poder transmetre sentiment amb elles i fer peces elegants mantenint els valors principals de la indústria tèxtil del nostre país. La col·lecció és diversa, representa la diversitat en la societat que vivim amb peces que parteixen des de neoprens tallats a laser, passant per peces més lleugeres d’organza o gasa i finalitzant amb peces de costura amb volums realitzats amb ras líquid reciclatge i plomes.Els colors utilitzats són colors potents propis de la naturalesa, on predominen el vermell, el rosa i el verd, donant força a les peces d’aquesta col·lecció per a una dona del 2023.

 

MAISON MESA

Amb més de 25 anys d’experiència, Juan Carlos Mesa ha contribuït vivament a la visibilitat i desenvolupament de la moda espanyola.

La figura de “Heliogábalo”, emperador romà del segle III d. C., inspira la seva nova col·lecció. Emperador injuriat i vilipendiat pels historiadors, és conegut com la primera persona trans de la història després d’expressar el seu desig de canviar quirúrgicament de sexe i vestir amb abillaments femenins. La feminitat, el desig i el poder com a elements centrals entorn dels quals giren totes les peces, una història sobre el poder femení independentment de la seva edat, raça, origen, identitat de gènere, orientació del desig o talla.

Colors lluminosos que van del blanc al groc, passant pel blau celestial i el daurat, verds empolsats i roses matisats enfront de les seves versions més intenses. Llisos, textures tèxtils, materials d’innovació com el làser es fusionen amb les tècniques més tradicionals de brodat com el punt smock, realitzades a mà per artesanes de l’empresa saragossana Belán.Materials clàssics enfront d’uns altres més contemporanis i innovadors, voile de cotó, organdís, setins, mikados, mussolines de seda i creps enfront de teixits de metall, acabats brillants i de lúrex en jaquard o en punt, passant per lluentons metàl·lics o translúcids i altres que creguin brodats militars de camuflatge. Predominen els teixits que reflecteixen amb la seva lluentor la llum, amb lúrex, amb lligaments setinats, teixits de serrells que aporten lluentor i moviment com si de raigs es tractés, fins i tot teixits que modifiquen el seu color després de la seva exposició continuada a la llum solar, o que permeten que aquesta els traspassi en efectes translúcids sobre els poliuretans, els organdís, les mussolines i els tuls.

PEDRO DEL HIERRO

Pedro del Hierro presenta la seva nova col·lecció Primavera/Estiu 2023, una col·lecció que ens ha deixat molt impressionats. La col·lecció Captain Ward ens porta a una illa deserta, convertint-nos en nàufrags i regalant-nos el més preuat dels tresors, que ni el més valent dels capitans és capaç de trobar: el temps. Les peces de la col·lecció són la creació d’aquest nàufrag, que gaudeix d’un temps tot sol cosint, fent punt de ganxo i brodant.

Podem trobar peces desestructurades i fluides i, per descomptat cadascuna d’elles compta amb la personalització, utilitzada pel nàufrag per a donar vida a cada peça amb els materials que li proporciona l’illa i el món submarí: perles, pedres, petxines i granadures. Una col·lecció que ens fa estar més prop de l’oceà i connectar amb aquest.

Pedro del Ferro ha apostat per un estil casual i alhora sofisticat.

A més, ens ha presentat la seva col·lecció masculina on trobem sobrecamises, jaquetes de camp, armilles, abrics primaverals i pantalons “plisados”.

La col·lecció femenina és trencadora, arriscada i molt femenina. Dins d’aquesta col·lecció podem apreciar diferents accessoris, però el que més ens ha cridat l’atenció és una bossa de mà decorat amb serrells de ràfia i altres adorns, ideal per als teus esdeveniments més elegants.

Els colors també es veuen reflectits a la temàtica de la col·lecció, colors que podríem trobar en una illa deserta.

En canvi, en les peces nocturnes, destaquen el negre, el blanc i el daurat.

Pedro del Hierro ens ha enamorat amb el vestit blanc de seda, un disseny molt senzill amb mànigues asimètriques i amb faldilla fluida, una gran inspiració per a núvies senzilles i elegants.

 

REDONDO BRAND

Jorge Redondo (Càceres,1993), director creatiu de Redondo Brand, va començar a treballar en el sector de la moda en 2008 escrivint articles de moda en premsa i fent treballs d’estilisme. És en 2019 quan llança Redondo Brand, una marca de moda que combina una col·lecció prêt à porter amb un servei de costura a mesura, tots dos realitzats a Espanya. La identitat del seu treball és la creació de peces de qualitat amb un marcat tint d’originalitat i distinció.

Redondo Brand ens sorprèn amb una col·lecció combinant teixits que fins ara no havien estat treballats com a delicats encaixos o chantilly. En aquesta edició s’han inspirat a Sofia Loren, un personatge mundialment conegut que transmet absolutament tot el que reuneix avui dia l’ideari de marca de Redondo Brand. Aquesta marca vol transmetre que la bellesa d’una dona va més enllà que un vestit sigui més o menys espectacular, acontentar la clienta transmetent seguretat.

Han apostat pel vermell i el rosa en aquesta col·lecció i també el blau Klein.

Redondo Brand ens ha sorprès molt amb els seus dissenys blancs, inspirats en núvies. Dissenys molt diferents l’un de l’altre, cadascun desprenen la seva pròpia essència. Ens il·lumina amb vestits llargs i curts, amb lluentons i encaixos per a les núvies més sofisticades i atrevides.

 

TERESA HELBIG

La dissenyadora catalana, que va fundar la seva signatura homònima fa més de 25 anys, ha presentat a Fashion Week Madrid una col·lecció Primavera/Estiu 2023 que ha batejat com Helbig Music Fest.

Teresa ens sorprèn amb una col·lecció que no passa desapercebuda, extravagant, festiva, somiadora i sofisticada, inspirada en les grans figures i icones de la història de la música, com la inoblidable Janis Joplin o Florence Welch inspiren algun dels dissenys, com els dos vestits de núvia que formen part de la col·lecció. Fa un homenatge als grans festivals de música de tots els temps, esdeveniments històrics que, al llarg de les dècades, s’han convertit en un lloc de trobada per als melòmans de tot el món, i on tant els artistes emergents com els consagrats comparteixen l’amor pel seu ofici i celebren la màgia del quart art.

Aquesta col·lecció ens presenta materials com el cuir, l’encaix de cotó, la gasa de seda i la purpurina. Destaquen els colors marrons camel i els tons blanquinosos, fins als vermells rosella, els negres profunds i els tons daurats.

 

 

 

ULISSES MERIDA

El modista torna a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid i surt per la porta gran: amb el premi a la millor col·lecció.

Ulisses Mèrida és dissenyador amb marca pròpia des de 2012, quan va realitzar la seva primera desfilada en la Passarel·la de la Moda de Madrid i pel qual va rebre el Premi Seagram’s a la millor col·lecció d’aquesta edició.

Aquesta col·lecció està inspirada en la llibertat i l’esbarjo del col·legi. El dissenyador imagina una col·lecció primavera-estiu 2023 repleta de colors brillants. El groc cítric en la seva versió més intensa i lluminosa, juntament amb el taronja, el gerd o el verd construeixen una colorimetria rica i alegre, amb acabats mat i metal·litzats.

En aquesta col·lecció destaquen les siluetes folgades i fluides, que podem presenciar-les en diverses peces de la col·lecció.

Un altre dels seus encerts són les dues versions d’una mateixa peça: jaquetes, vestits i gavardines que proposa en denim i en teixit de festa, un mateix patró amb dos acabats diferents

Helbig ens ha conquistat amb el vestit blanc inspirat en les núvies més sofisticades, amb una transparència molt subtil, la qual cosa ho fa un vestit molt senzill però alhora molt elegant.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.