Casarse a Catalunya

Detalls artesanals que marquen la diferència

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sempre fa molta  il·lusió guardar els petits records del teu casament, és una manera de transportar-te cap aquell dia tan especial.

I fa molta més il·lusió quan els detalls són personalitats i especialment fets pels nuvis amb una gran dedicació i amor.

Per això Avecmuaa ofereix creacions pròpies  i aartesanals que siguin diferents, originals i exclusives. Tot va sorgir fusionant la seva passió per les manualitats amb un dels moments més màgics i especials de la vida de les persones, el seu casament. Per això fa complements com, figures dels nuvis, porta anells, detalls pels convidats entre altres peces.

Estem acostumats a veure les tradicionals figures prefabricades, per aquesta ráo Avecmuaa marca la diferència i fabrica figures amb la possibilitat d’escollir trajes, el color i la forma del cabell i moltes característiques més.

Un dels seus valors és la possibilitat de personalitzar aquestes creacions fetes a mà i, d’aquesta manera, allunyar-se dels productes prefabricats i sense personalitat que es poden trobar a qualsevol lloc. Amb un tracte personal i proper procuren adaptar-se a les necessitats i gustos dels clients perquè quedin satisfets amb el resultat final. Totes les seves creacions estan fetes per ells i carregades de tot el seu amor i dedicació. Cada peça és única i exclusiva.

Avui en dia és important apreciar els complements fets a mà , l’artesania i la proximitat. Desgraciadament, s’està perdent ja que en la majoria d’ocasions es consumeixen els productes prefabricats que segueixen un mateix patró sense cap mena de personalització. Per això cal donar suport a l’art de les mans per fer detalls especials.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.