Casarse a Catalunya

Detalls artesanals que marquen la diferència

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sempre fa molta  il·lusió guardar els petits records del teu casament, és una manera de transportar-te cap aquell dia tan especial.

I fa molta més il·lusió quan els detalls són personalitats i especialment fets pels nuvis amb una gran dedicació i amor.

Per això Avecmuaa ofereix creacions pròpies  i aartesanals que siguin diferents, originals i exclusives. Tot va sorgir fusionant la seva passió per les manualitats amb un dels moments més màgics i especials de la vida de les persones, el seu casament. Per això fa complements com, figures dels nuvis, porta anells, detalls pels convidats entre altres peces.

Estem acostumats a veure les tradicionals figures prefabricades, per aquesta ráo Avecmuaa marca la diferència i fabrica figures amb la possibilitat d’escollir trajes, el color i la forma del cabell i moltes característiques més.

Un dels seus valors és la possibilitat de personalitzar aquestes creacions fetes a mà i, d’aquesta manera, allunyar-se dels productes prefabricats i sense personalitat que es poden trobar a qualsevol lloc. Amb un tracte personal i proper procuren adaptar-se a les necessitats i gustos dels clients perquè quedin satisfets amb el resultat final. Totes les seves creacions estan fetes per ells i carregades de tot el seu amor i dedicació. Cada peça és única i exclusiva.

Avui en dia és important apreciar els complements fets a mà , l’artesania i la proximitat. Desgraciadament, s’està perdent ja que en la majoria d’ocasions es consumeixen els productes prefabricats que segueixen un mateix patró sense cap mena de personalització. Per això cal donar suport a l’art de les mans per fer detalls especials.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.