Casarse a Catalunya

Noves tendències

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El passat dijous, 8 de setembre a Barcelona l’estilista Alberto Cerdán ajunto les signatures a L’Oreál Professionnel i Kérastase, van presentar les noves tendències en color i tips per a recuperar el cabell després de l’estiu en el nou saló Alberto Cerdán Space en Alura Beauty.

Cayetana Guillén-Cuervo, ambaixadora de la signatura, no va voler perdre’s l’oportunitat de mostrar el seu suport una vegada més en aquest nou projecte i, agrair-li la confiança i afecte mutu que es demostren després d’una amistat que els uneix des de fa molts anys. A més, va aprofitar per a recordar a tots els assistents la importància de tractar el cabell de la mà dels millors especialistes perquè sàpiguen detectar les necessitats de cada cabell.

Alberto Cerdán i Álvaro Lauroba, director creatiu d’Alberto Cerdán Space, van presentar les novetats en color i cort dels pròxims mesos per a lluir una cabellera d’escàndol

I és que, aquesta temporada, hi ha un clar retorn als tons càlids deixant enrere els iced blondies. “The bronze trend” arriba per a arrasar aquest hivern gràcies al “French glossing” de L’Oreál Professionnel, el nou servei de color en el saló per a un degradat impecable amb un exclusiu tractament de lluentor. Una tècnica professional en dos passos per a aconseguir una cobertura perfecta d’arrels i uns mitjans i puntes lleugers i brillants.

Kérastase va voler ressaltar els “must have” més recents per al tractament del color: Chroma Absolu, la cura restauradora àcida per a cabell acolorit, i Blond Absolu, la gamma de productes específica per al tractament del ros al complet. A més, van presentar el seu últim llançament: Fusio Dose. La combinació entre concentrats i boosters que es fusionen a la perfecció creant la dosi de tractament exacta.

Aquesta temporada, suma’t a les recomanacions que et proposa l’equip d’Alberto Cerdán Space, el saló més innovador d’Alberto Cerdán i gaudeix de les últimes novetats en tractaments i coloració per a anar a l’avantguarda de les tendències aquesta tardor-hivern.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.