Casarse a Catalunya

Noves tendències

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El passat dijous, 8 de setembre a Barcelona l’estilista Alberto Cerdán ajunto les signatures a L’Oreál Professionnel i Kérastase, van presentar les noves tendències en color i tips per a recuperar el cabell després de l’estiu en el nou saló Alberto Cerdán Space en Alura Beauty.

Cayetana Guillén-Cuervo, ambaixadora de la signatura, no va voler perdre’s l’oportunitat de mostrar el seu suport una vegada més en aquest nou projecte i, agrair-li la confiança i afecte mutu que es demostren després d’una amistat que els uneix des de fa molts anys. A més, va aprofitar per a recordar a tots els assistents la importància de tractar el cabell de la mà dels millors especialistes perquè sàpiguen detectar les necessitats de cada cabell.

Alberto Cerdán i Álvaro Lauroba, director creatiu d’Alberto Cerdán Space, van presentar les novetats en color i cort dels pròxims mesos per a lluir una cabellera d’escàndol

I és que, aquesta temporada, hi ha un clar retorn als tons càlids deixant enrere els iced blondies. “The bronze trend” arriba per a arrasar aquest hivern gràcies al “French glossing” de L’Oreál Professionnel, el nou servei de color en el saló per a un degradat impecable amb un exclusiu tractament de lluentor. Una tècnica professional en dos passos per a aconseguir una cobertura perfecta d’arrels i uns mitjans i puntes lleugers i brillants.

Kérastase va voler ressaltar els “must have” més recents per al tractament del color: Chroma Absolu, la cura restauradora àcida per a cabell acolorit, i Blond Absolu, la gamma de productes específica per al tractament del ros al complet. A més, van presentar el seu últim llançament: Fusio Dose. La combinació entre concentrats i boosters que es fusionen a la perfecció creant la dosi de tractament exacta.

Aquesta temporada, suma’t a les recomanacions que et proposa l’equip d’Alberto Cerdán Space, el saló més innovador d’Alberto Cerdán i gaudeix de les últimes novetats en tractaments i coloració per a anar a l’avantguarda de les tendències aquesta tardor-hivern.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.