Casarse a Catalunya

El plaer de crear el teu vestit somiat

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Irene Toledano porta més de 10 anys dedicats al sector de la moda treballant per a firmes molt rellevants i conegudes dins del sector.

Va començar vestint a les seves amigues i familiars. Més tard el cercle es va anar ampliant i així és com combinava el seu treball per altres empreses amb la seva verdadera passió. Aquesta passió l’acompanya des de petita. Mentre les altres nenes somiaven en ser princeses, ella somiava en fer vestits de princesa. Ella veia a les núvies com a autèntiques princeses. Va créixer veient a la seva mare cosir amb una màquina i des d’aquell moment que sempre ha estat enamorada dels vestits i les sabates de tacó. Per aquest motiu que, des de la seva infància, va perseguir el somni de convertir-se en dissenyadora i arribar a dissenyar vestits com aquests.

Després d’estudiar disseny de moda, va presentar la seva primera col·lecció a diversos certàmens per a joves dissenyadors i en guanyar l’últim d’ells, va iniciar el seu periple laboral en el món de la moda de la mà de Devota & Lomba i el seu estimadíssim Robert, qui tant li va ensenyar. I així va ser com en 2010, a Madrid, va començar tot.

Amb Irene Toledano podràs escollir, gaudir i brillar. Deixa’t emportar entre teixits i encaixos. Tens l’oportunitat de crear el primer esbós del teu vestit somiat. Un dels moments més emocionants a l’hora de la tria del vestit és poder viure-ho i compartir-ho amb les teves amigues, són unes setmanes inoblidables plenes d’il·lusió. Tens la sort de seguir pas a pas la creació del teu vestit juntament amb les persones més importants de la teva vida.

No hi ha millor afalac que saber que el teu vestit de núvia és una extensió de tu mateixa, pensat i creat per tu. Irene Toledano busca la puresa de línies, sofisticació i elegància per crear el vestit de núvia que més t’afavoreixi, que et faci encara més atractiva. Et vol fer única. Un vestit de núvia no és una simple peça de roba, és un vestit que comporta molta  dedicació, il·lusió i esforç, un valor simbòlic i emotiu que guardaràs i recordaràs tota la teva vida. Per tant, ha de ser el vestit més únic i especial de la teva vida.

Són uns mesos intensos, plens de preparatius, emocions, alegries, teixits, decisions, proves, somriures, flors, fotos però sobretot molt d’amor. Perquè un casament és molt més que el dia de la celebració. El casament es planeja, es viu i es gaudeix tots els dies, des de l primer dia.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.