Casarse a Catalunya

Una experiència única requereix un lloc màgic

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A l’hora d’escollir un lloc el més rellevant és que transmeti, pau, calma, bones vibres i bones sensacions per a poder estar en un bon ambient i a gust, que sigui agradable.

Mas La Boella, un hotel situat en una masia del segle XII exquisidament restaurada, enmig d’una finca agrícola de 150ha i jardins, és un lloc únic per a celebrar el teu casament a Tarragona. Un espai singularment bell, on cuiden tots els detalls, per a convertir el teu casament en un esdeveniment únic i inoblidable.

Els elegants jardins, la impressionant posada en escena d’un banquet en el Gran Pavelló, l’encant dels Salons Sant Jordi i el menú, acuradament elaborat pel seu xef, són el toc de distinció que realça la celebració del teu casament a Tarragona.

Saben l’important que és aquest dia per als nuvis i que els detalls fan la diferència. Així que, per a no deixar res a l’atzar, també compten amb un ampli ventall de serveis per a ajudar-lo amb l’organització de les seves noces: maquillatge i perruqueria, serveis d’autobusos, personalització d’esdeveniments i qualsevol cosa que sigui a la nostra mà perquè tot vagi sobre rodes.

Mas La Boella és un petit paradís envoltat de naturalesa i encant, compta amb 7 espais , entre interiors i exteriors, que posen a la seva disposició per a celebrar el casament  dels teus somnis.

A més, compten amb una eina per a organitzar el teu casament de la forma més senzilla, amb la qual podràs organitzar la llista de convidats i agrupar les taules.

Gràcies a aquest lloc tan especials els convidats quedaran impressionats i guardaran un gran record d’aquest dia tan inoblidable.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.