Casarse a Catalunya

Bellesa i cura alhora

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins, expert a elaborar tractaments amb olis vegetals crea un nou concepte per a maquillar els llavis: Lip Comfort Oil.

El maquillatge ideal per moltes dones és que sigui elegant i discret, però sobretot que hidrati. Molts cosmètics estan fabricats amb molta pigmentació i cobertura. Per això Clarins ha creat el labial perfecte, que aporta brillantor i color mentre a la vegada t’hidrata i et cuida els llavis amb un tractament d’oli.

És un cosmètic discret, però amb una gran brillantor i això fa que el puguis lluir en qualsevol ocasió, ja sigui en un sopar elegant, una festa o bé per anar a la feina. És un labial que s’adapta a qualsevol mena d’esdeveniment mentre que a la vegada t’hidrata i et cuida la pell dels llavis per tenir-los resplendents i sucosos.

La fórmula fruit de 65 anys d’experiència dels laboratoris Clarins, uneix el color al confort, per a garantir bellesa i cura alhora. Lip Comfort Oil és un còctel d’ingredients naturals, entre ells destaquen la jojoba bio, l’extracte d’avellana, l’oli de rosa mosqueta bio. La fórmula conté 98% d’actius tractants i 2% de pigments que garanteixen un acabat perfecte.

Aquest espectacular labial es presenta amb una brillantor “ultraglossy” que es presenta en 8 colors amb acabat natural, 100% inspirats en la naturalesa i per tots els gustos.

 

Es presenta amb un aplicador que s’assembla a la gemma d’un dit per a facilitar l’aplicació i els retocs. El seu perfum llaminer amb sabor a llaminadura és addictiu.El 92% de les dones que ho han provat afirmen que la textura és confortable i cobrent alhora. L’envàs transparent rodó amb un anell daurat és refinat, elegant i permet veure la tonalitat de l’oli de llavis a l’instant. Es pot aplicar sol o damunt d’una altra barra de llavis per a donar un toc de lluentor o afegir volum.

Clarins evoluciona i va més enllà de les expectatives de les dones, de totes les dones, al donar-li un nou look al seu emblemàtic oli de tractament pels llavis.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.