Casarse a Catalunya

Bellesa i cura alhora

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins, expert a elaborar tractaments amb olis vegetals crea un nou concepte per a maquillar els llavis: Lip Comfort Oil.

El maquillatge ideal per moltes dones és que sigui elegant i discret, però sobretot que hidrati. Molts cosmètics estan fabricats amb molta pigmentació i cobertura. Per això Clarins ha creat el labial perfecte, que aporta brillantor i color mentre a la vegada t’hidrata i et cuida els llavis amb un tractament d’oli.

És un cosmètic discret, però amb una gran brillantor i això fa que el puguis lluir en qualsevol ocasió, ja sigui en un sopar elegant, una festa o bé per anar a la feina. És un labial que s’adapta a qualsevol mena d’esdeveniment mentre que a la vegada t’hidrata i et cuida la pell dels llavis per tenir-los resplendents i sucosos.

La fórmula fruit de 65 anys d’experiència dels laboratoris Clarins, uneix el color al confort, per a garantir bellesa i cura alhora. Lip Comfort Oil és un còctel d’ingredients naturals, entre ells destaquen la jojoba bio, l’extracte d’avellana, l’oli de rosa mosqueta bio. La fórmula conté 98% d’actius tractants i 2% de pigments que garanteixen un acabat perfecte.

Aquest espectacular labial es presenta amb una brillantor “ultraglossy” que es presenta en 8 colors amb acabat natural, 100% inspirats en la naturalesa i per tots els gustos.

 

Es presenta amb un aplicador que s’assembla a la gemma d’un dit per a facilitar l’aplicació i els retocs. El seu perfum llaminer amb sabor a llaminadura és addictiu.El 92% de les dones que ho han provat afirmen que la textura és confortable i cobrent alhora. L’envàs transparent rodó amb un anell daurat és refinat, elegant i permet veure la tonalitat de l’oli de llavis a l’instant. Es pot aplicar sol o damunt d’una altra barra de llavis per a donar un toc de lluentor o afegir volum.

Clarins evoluciona i va més enllà de les expectatives de les dones, de totes les dones, al donar-li un nou look al seu emblemàtic oli de tractament pels llavis.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.