Casarse a Catalunya

Arribar amb elegància i glamur

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En un casament és important arribar amb elegància i il·lusió. El moment en el qual arriba la novia és dels més emocionants. És la primera impressió i per això cal arribar amb molt de glamur.

L’organització de desplaçament és molt essencial ja que sinó no hi ha coordinació hi ha retrassos i això provoca estrès i nervis, en un casament sempre hi ha les expectatives molt altes i es busca perfecció, coordinació i sobretot molta il·lusió.Per això Grup Limousine, una boda requereix un servei perfecte.

Per això Grup Limousine ofereix un serveix que s’adapta a les teves necessitats. Tenen més de 25 anys d’experiència en aquests tipus d’esdeveniments. Amb ells podràs escollir la seva extensa i variada col·lecció de vehicles clàssics.

 

El serveix de casaments consisteix en diversos passos. Per començar, el xòfer recull a la núvia en el seu domicili o la direcció acordada, a partir d’aquí la portarà a la cerimònia, a l’església o al lloc de la celebració. A part en els moments de desplaçament els nuvis també comptaran amb una espectacular sessió de fotografia, ja que aquests moments inoblidables requereixen ser fotografiats per captar el record. A més a més, un cotxe clàssic donarà molt de joc a la sessió de fotos.

Per últim, el servei acaba deixant als nuvis en el restaurant o banquet de celebració. D’aquesta manera els nuvis quedaran satisfets i se n’aniran amb un bon sabor de boca cap a festa. Un cop feta la cerimònia i les fotografies ja es podran desfasar i continuar celebrant aquest gran dia amb els amics i familiars.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.