Casarse a Catalunya

Casar-se amb Parató

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Negre “Samsó 2018, Vinya vella Les Perdius” ha estat mereixedor de la medalla d’Or, en el 55è Concurs de l’Acadèmia del Penedès i Consell Regulador de la D.O. Penedès.

El tipus de terreny profund i argilós-calcari, el microclima de la subzona “Turons de Vilafranca” (amb marinades que refresquen els dies més calorosos d’estiu) i la disposició de la vinya orientada a nord-est, permeten embotellar aquest monovarietal 100% Samsó donada la seva elegància, subtilesa i frescor, ja que perd la rusticitat que en altres zones vinícoles obliga a cupatgar amb altres varietats.

El vi obtingut s’afina durant menys d’1 any en botes noves i de segon any de 300 litres roure francès. Només n’embotellen unes 4500 ampolles donat que la resta s’utilitza pels cupatges d’altres vins elaborats pel celler.

Un vi amable, sedós, de fruites vermelles molt netes en boca arrodonides amb els matisos torrats de la fusta, amb retrogust llarg, que es pot degustar avui, però que sens dubte millorarà dins l’ampolla en els propers anys

 La millor satisfacció és poder brindar en un dia tant especial amb aquest producte tan exclusiu i gourmet. Els vins i caves de celler Parató t’ofereixen tots aquests moments únics perquè el teu casament  sigui perfecte.

Aquest magnífic vi et donarà el privilegi de celebrar el teu dia d’una manera especial i única. Un vi intens per una celebració intensa i plena de màgia. Confia en els pioners del sector vitivinícola per un moment com aquest, l’ocasió ho mereix.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.