Casarse a Catalunya

Un lloc únic per a un moment únic

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Per tots nosaltres un casament és una celebració molt especial, sobretot pels nuvis. És un dia que recordaràs tota la vida. Per aquesta raó cal trobar el lloc ideal per poder celebrar l’amor en condicions. Ha de ser un lloc on d’alguna manera la parella se senti representada i estiguin a gust i còmodes.

Molts dels records venen a través dels llocs. A l’hora d’escollir un establiment el més important és que transmeti, pau, calma, bones vibres i bones sensacions per a poder estar en un bon ambient i a gust, que sigui agradable.

Per això Bodegas Sommos t’ofereix espais únics perquè el vostre dia especial es converteixi en un record inoblidable. Compten amb diversos espais totalment singulars per celebrar diferents moments del vostre gran dia. Si heu decidit donar-vos el “sí vull”, podreu fer-ho a l’aire lliure amb vistes als Pirineus o davant d’un llac amb vistes a un espectacular edifici avantguardista de la bodega. Les seves sales d’esdeveniments són àmplies i versàtils amb un aforament de 300 persones i diferents espais per cada moment.

A Bodegas Sommos podreu celebrar tot mena d’esdeveniments: casaments, comunions, aniversaris, batejos, qualsevol reunió especial. L’únic que has de fer és transmetre la idea perquè ells la facin possible. També brinden la possibilitat de celebrar cerimònies entre les vinyes experimentals o en la particular i moderna sala de les  bótes de la bodega.

També compten amb un gran restaurant on t’ofereixen una especial proposta gastronòmica basada en  la contínua recerca de les millors sensacions pel paladar.

Des d’aperitius a la terrassa del llac fins a grans banquets en l’ampli i envidrat saló amb espectaculars vistes a les vinyes de la bodega, faran que la vostra celebració sigui única i especial.

Gràcies a aquests llocs tan exclusius els convidats quedaran enamorats i guardaran un gran record d’aquest dia tan inoblidable.

 

 

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.