Casarse a Catalunya

La pell perfecte pel teu dia especial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tots sabem els nervis que es passen el dia d’un casament, sobretot hores abans, especialment per la núvia. Fins que no ens arribi el moment mai sabrem realment quin és el patiment i els nervis que se senten. No obstant això, també hi ha felicitat i emoció.

La núvia es preocupa per estar espectacular, radiant i perfecte pel seu gran dia. Per això no només és important el maquillatge i el bon look del dia del casament, sinó que és important que la pell estigui ben llesta i preparada per poder fer un bon maquillatge nupcial on no apareguin imperfeccions. El maquillatge és essencial, per aquest motiu cal escollir-ho amb antelació i realitzar proves. Però si la pell no està preparada no es podran dur a terme correctament tots els passos. Preparar la pell no és cosa d’un dia, sinó que requereix mesos perquè la pell s’adapti i es cuidi a través dels productes que hi apliques. A poc a poc es va acostumant i es va hidratant i sanant.

Per aquesta raó, Backstage Bcn, t’ofereix diversos tipus de neteja i preparació facial, ja sigui pel dia dia, el cansament, falta de son, o bé per preparar la teva pell abans del teu casament per estar radiant i amb una pell impecable. L’objectiu de Backstge és mimar-te, cuidar-te i aconseguir una pell radiant lliure d’imperfeccions. Per això, la seva filosofia és adaptar el màxim els seus tractaments per aportar a la teva pell allò que necessita. Per aconseguir-ho, disposen d’una gran varietat de cosmètica i aparatologia d’última generació per satisfer les teves necessitats.

Cada pell és un món, existeixen molts tipus de pells i precisament per aquesta raó cal observar quin és el millor tractament per cada una d’elles. Per això t’ofereixen una carta de neteges facials, perquè cuidis la teva pell i la deixis neta d’impureses. Sempre s’ha de buscar el tractament que més s’adeqüi a la teva pell i a les teves necessitats.

Per començar, trobem la neteja facial vegana anomenada Scens amb peeling ultrasònic. Consta d’una neteja de cutis única i exclusiva que deixarà el teu rostre sense impureses i lliures d’imperfeccions. Treballen amb la línia Scens i apliquen els productes mitjançant maniobres manuals exclusives per aconseguir majors resultats, acompanyades d’un peeling ultrasònic per fer penetrar els principis actius de la cosmètica fins a les capes més profundes de la pell.

Per altra banda hi ha la neteja facial imprescindible per la vida moderna, anomenada The Cure de Natura Bissé. Avui en dia degut a la rutina tenim un ritme accelerat, on som conscients del gran estrès que comporta. A part de l’estrès, la pol·lució, el cansament i la falta de son afecten a la nostre pell, per aquest motiu BackStage ha ideat juntament amb Natura Bissé un tractament facial ideal per detoxificar la pell. Es tracta d’un moment de pau i pausa no només per tu mateix sinó també per la teva pell. El detox és necessari per eliminar toxines del cutis, reparar-lo i hidratar-lo perquè llueixi com nou, lluminós, hidratat i nodrit.

Una altra neteja facial és l’anomenada Perfect skin. Una higine facial que treballa la pell en profunditat, combat  els efectes de la pol·lució, els signes d’edat i de la llum blava dels nostres dispositius mòbils deixant lloc a una pell resplendent, llesta per triomfar en el teu dia a dia. 

Seguint, ens trobem amb l’anomenada “Puresa dels Alps, ritual de purificació. Un tractament de Valmont, una línia de cuidado de la pell Suïssa molt prestigiosa. Aquest tractament neteja sense ratllar la pell i deixa la epidermis perfectament hidratada i increïblement suau. Degut a que purifica, equilibra i refina la textura de la pell, aquest tractament és adequat per tots i més particularment si la pell té una textura poc uniforme, és mixta o tendeix a imperfeccions. 

I per acabar està el tractament facial especials pels homes, especial pel contorn d’ulls. Avui en dia generalment està més vist que les dones es cuidin més la pell, però això no impedeix que els homes també vulguin una pell sana. Backsatge ha creat un tractament per treballar les pells masculines aportant un plus d’hidratació fent un recalcament en recuperar i rejovenir la mirada.

Com podeu observar aquests tractaments serveixen per qualsevol moment quotidià de la teva vida. No només per una pre boda sinó en els moments del dia a dia. Mai hem de deixar de cuidar la nostra pell, sempre és bò mimar la teva pell, hi ha moments per tot.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.