Casarse a Catalunya

Els petits detalls importen

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un casament es caracteritza sobretot per l’estètica i els petits detalls que fan que sigui una boda especial, tractant tots i cada un dels petits aspectes amb delicadesa. És un dia tan inoblidable que esperes que tot surti perfecte i calculat al mínim detall.

La decoració d’un casament sempre està en altes expectatives, ja que sempre s’espera una gran boda, amb una estètica i una aparença bonica i agradable.

Per aquesta raó, Dasler ofereix un lloguer de material i decoració per casaments i per a tota mena d’esdeveniments i celebracions, presenten una infinitat d’opcions per aquest gran dia. Citen la frase “Gaudeix del dia més important confiant en els millors professionals”. Presenten excel·lents materials i el lloguer de mobiliari per casaments més exclusius per a aconseguir una cerimònia i celebració inoblidable. Hi ha mil tipus de decoracions en una boda, estils molt diversos, Dasler ofereix moltes opcions per cada gust de cada parella.

 

En primer lloc trobem els casaments campestres, on hi trobem un espai lliure i natural amb un toc informal i familiar. La composició es caracteritza per tons terrosos i fusta. I els detalls definitius que marquen la diferència són elements com caixes de fruita, cistelles de vímet, lleteres antigues, el toc definitiu

Per altre banda hi ha l’estil tropical, amb detalls exòtics, un to divertit, fresc i alegre. On es poden afegir detalls com pètals en tons roses, grocs i blancs, una gamma de colors amb l’estil.

Hi ha nuvis que en comptes d’optar per un estil clàssic i refinat opten per un casament colorit, amb un caràcter molt alegre i divertit. Jugant amb els colors de l’espai del casament, afegint flors i cristalleria de colors per donar un toc graciós.

Un altre estil no gaire vist és el vintage, on es combinen diferents estils, sigui més rústic, romàntic o provençal. Els objectes escollits en moltes ocasions són records familiars dels nuvis, així el casament s’ompla de records i emocions. Normalment l’estil vintage es caracteritza també per cadires vintage, bicicletes, caixes de fruita, objectes antics.

Com podeu observar hi ha un gran ventall d’opcions, hi ha una infinitat d’estils a part dels mencionats, cada parella és un món i en un dia tan important s’han de sentir representats per cada un dels aspectes de la boda. Moltes vegades et venen records bonics i divertits a través dels decorats del casament. Per això Dasler està al teu servei oferint les millors opcions possibles per fer el teu casament únic i especial. Creen moments únics des de l’any 1961.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.