Casarse a Catalunya

Les noces perfectes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Una boda és una celebració especial i única. On manifestes l’amor amb tots els teus estimats i estimades juntament amb la persona de la teva vida. 

Però tots saben que durant una boda hi ha nervis per voler que surti tot perfecte, saludes a tots els convidats, hi ha fotògrafs captant tots els moments, etc. I per això és difícil trobar un moment íntim amb la teva parella sense tenir gent o fotògrafs al voltant i poder estar tranquils. Precisament per aquesta raó el viatge de noces serveix per celebrar l’amor amb la teva parella de manera més íntima i romàntica, on els dos realment viureu un moment de calma màxima i felicitat, sense estar pendent de res.

El viatge de noces és un moment que recordaràs tota la vida, és un dels moments més íntims amb el teu estimat o estimada.

Hi ha mil i un destins per triar i és comprensible que la parella estigui indecisa per trobar al viatge dels seus somnis. Per això, Atlàntida Travel et facilita aquest pas. Creen viatges com si fossin peces úniques. Pensants per cada client a mesura de cada somni.. Volen que la parella enamorada visqui experiències inoblidables i exclusives demostrant en cada detall l’excel·lència. Creuen que els petits detalls són realment el més important que no pas el luxe. Per ells el luxe no significa diners, sinó el més únic.


Tenen un gran ventall de destins, entre ells: Maldives, Mèxic, Rivera Maya, Japó, Índia, Tailandia, Vietnam, Egipte, entre altres. També compten amb resorts, creuers i villes. Tenen una diversitat de destins pensant en cada parella, ja que cada matrimoni és un món. Ofereixen des dels llocs més freds als més càlids i tropicals.

Des del primer moment Atlàntida Travel vol fer sentir als nuvis com a casa, que els hi expliquin les seves idees i els seus somnis, les experiències que volen viure. El seu objectiu és que les coses passin. Que els somnis es compleixin.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.