Casarse a Catalunya

La il·lusió dels infants

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sempre desprèn molta felicitat veure a infants en un casament. La innocència, la il·lusió i la diversió que se’ls hi veu als ulls fan que tots els convidats i els nuvis quedin enamorats i encantats amb el seu modelet bufó aportant afecte i tendresa a la boda

Per als infants segurament és la primera vegada en un esdeveniment com aquest. La típica frase de “el meu primer casament va ser el…”. Quan passen els anys sempre recordes el primer casament amb molta il·lusió, ja que és un esdeveniment que passa en ocasions especials, no és una celebració habitual.

Un dels moments més bonics i memorables d’un casament és el moment en què l’infant desfila davant de tots els convidats per arribar als nuvis i poder entregar les aliances. Escollir modelet per als infants fa molta il·lusió, ja que tots els pares volen que els seus fills vagin bufons i elegants per a l’ocasió. 

Per a aquestes ocasions, Laura Riera presenta propostes de vestimenta per a les núvies però també tenint en compte a les més petites de la casa. Una marca basada en un amor per al què és diferent, per un estil transgressor, per fer creacions úniques, no només per a les núvies o per a convidades adultes, sinó també per als infants. Busquen distinció, cuidant sempre el més mínim detall per tal que les convidades se sentin belles en un dia tan especial. Laura Riera és una dissenyadora nupcial d’alta costura a Barcelona, la seva botiga es troba al centre de l’Eixample de Barcelona. La seva passió pel món de la moda va començar des de que era ben petita.

Com podeu observar són models espectaculars que desprenen molt d’amor, tendresa i elegància que s’adapten perfectament a l’estil infantil.

Quin d’aquests models escolliríeu?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.