Casarse a Catalunya

Un menú especial per a un dia especial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El càtering d’un esdeveniment tan important com és el d’una boda és apreciable, ja que els nuvis volen satisfer als seus estimats convidats amb un menú sorprenent i espectacular mentre celebren l’amor. 

Ha de ser una experiència única perquè els convidats es quedin amb un bon sabor de boca, mai millor dit. Es diu que menjar és un dels millors plaers de la vida i per aquest motiu en un dia tan especial el menú ha de ser excel·lent, creatiu i, alhora,  saciant. Ha de provocar satisfacció per tal que el convidat pugui gaudir d’una espectacular experiència gastronòmica i a més en un moment com aquest, on les expectatives solen ser altes.

 

Un casament ha de representar als nuvis en tots els aspectes no només amb la vestimenta,  o la decoració, també en el càtering. Ha de ser un menú triat pels nuvis i que a més a més representi d’alguna manera l’essència dels dos. Un exemple podria ser la tria d’un menú segons els orígens de la parella. També pot ser un menú elegant, minimalista, colorit, extravagant, tradicional, d’avantguarda, tot depèn de la personalitat dels nuvis. Inclús pot ser un menú que segueixi una temàtica, com per exemple de sèries o de pel·lícules com The Bridgerton, Harry Potter, Marvel, Disney, etc. O també per temàtiques culturals, com un menú mexicà, japonès, francès, etc. Un cop tens triat l’estil del càtering cal decidir si et decantaràs per un menú tradicional o més modern. O bé si vols que predomini més la carn o el peix o bé presentar una proposta vegana o vegetariana.

Com veieu triar el càtering per a un casament és molt complex, és un procés força llarg i entretingut. I com heu comprovat, hi ha moltes il·lusions i moltes expectatives posades en un casament  Per aquest motiu, Arts Catering es caracteritza per oferir propostes totalment personalitzades en cada menú. Escolten i entenen els teus desitjos per a fer realitat l’esdeveniment somiat.

 

Els productes de qualitat i el sabor són la base de la seva cuina, per la qual cosa treballen amb proveïdors locals per a oferir productes frescos que donen suport a l’economia local.

Gaudeixen creant experiències úniques. Juntament amb els seus clients, desenvolupen una proposta personalitzada que aplica les últimes tècniques culinàries per a fer de cada esdeveniment una brillant i exclusiva celebració. A Arts Catering els hi apassiona la gastronomia i gaudeixen compartint aquesta passió en cada projecte. Viuen la cuina amb els 5 sentits i transmeten aquesta il·lusió en cada mos.

Qualitat, proximitat i personalització de la teva celebració de la mà d’uns professionals d’altíssim nivell.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.