Casarse a Catalunya

Núvies de pel·lícula

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Romàntiques, senzilles, tradicionals o sorprenentment innovadores; així són moltes de les núvies que han passat per la gran pantalla

Segur que, com a la gran majoria de nosaltres, t’encanten les pel·lícules amb una bonica història d’amor. Moltes actrius s’han casat a les pel·lícules amb els millors vestits de núvia. I et casis aviat o no, aquests vestits et poden fer pensar en com t’agradaria que fos el teu casament en un futur. 

Amanda Seyfried pel paper de Sophie, a Mamma Mia, ha estat una de les núvies més boho de la història del cinema. Va lluir un vestit confeccionat a base de tul, amb volants i detalls en plumeti que, juntament amb els complements de flors, representa un estil molt mediterrani, ideal per a un casament a les illes gregues. 

Top Sylvie i pantaló Swing de Rita Miller

Fa exactament una dècada que vam veure a la nostra estimada Serena Van der Woodsen, de la sèrie de Gossip Girl, contreure matrimoni en una cerimònia privada a la seva casa del Upper East Side amb l’amor de la seva vida, Dan Humphrey. Aquell esperat moment va demostrar les originals possibilitats que un vestit nupcial tan memorable pot arribar a tenir. Ni Chanel, ni Dior, van ser els vestit que va lluir la núvia, sinó que fou el libanès George Chakra qui la va fer brillar amb un disseny d’Alta Costura de la col·lecció primavera-estiu de 2011.

Vestit de Peter Langer

Sonrisas y lágrimas sempre serà una de les nostres pel·lícules preferides. També pel look de núvia de Fraulein Maria, una creació de la dissenyadora de vestuari Dorothy Jacobs.

A Princesa por sorpresa una de les pel·lícules més famoses d’Anne Hathaway, l’actriu va lluir al seu casament real un impressionant disseny de Valentino per a un núvia de la reialesa en la ficció. Les mànigues llargues d’encaix i l’elegant escot del vestit eren les seves principals característiques. Una tiara, com correspon a una princesa, corona a aquesta núvia de conte que ens va fer somiar a totes

Vestit de Jesus Peiro 
Vestit Style 1158 de Demetrios

La sèrie de Els Bridgerton, ha estat la nova inspiració dels vestits de núvia. Encara que imitar l’estil de la sèrie és una mica difícil en el dia a dia, al teu casament pots treure el glamour, luxe i romanticisme al màxim imitant els vestits tan elegants d’aquesta sèrie.

Vestit de Oscar de la Renta

A La madre del novio, una de les pel·lícules més famoses de Jennifer Lopez, l’actriu ens va sorprendre lluint un dels vestits més romàntics de la història del cinema contemporani, de tall de princesa combinat amb guants deixant a tothom bocabadat amb el seu look .

Vestit Edith de Irene Toledano 

La parella mítica de Julia Roberts i Richard Gere es torna a juntar per a aquesta pel·lícula tan esperada, Novia a la fuga. Diversos vestits són els que llueix aquesta núvia indecisa que no s’anima a donar el “si, vull”. De la marca Amsale Aberra, dissenyadora nupcial d’origen etíop, es va fer famosa per vestir diverses celebrities en el seu casament. El personatge de Julia Roberts combina aquest vestit amb un tocat de llaç setinat i un llarg vel. Li afegeix també uns guants blancs. Amb faldilla àmplia d’evasé, detall a ratlles a la vora i transparències a l’escot.

Vestit Shasta de Maggie Sottero
Vestit Liris de Rosa Clará
Vestit Style 1158 de Demetrios

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.