Casarse a Catalunya

Un “sí vull” amb Parató

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El celler Parató porta dempeus des de l’any 1975, són professionals i pioners en el sector vitivinícola.

La il·lusió que els va moure al fundar el celler PARATÓ, es basava en dos pilars. Per una banda, reproduir la idea del “Petit Chateau” francès, és a dir elaborar i embotellar els vins amb raïms provinents exclusivament de les seves finques. La segona premissa era elaborar vins negres de qualitat al Penedès.

Aquest celler et pot donar el privilegi de celebrar el teu casament de les mans d’un sector tan pioner i professional com ells.

El millor plaer pels nuvis és gaudir d’aquest moment tan únic i especial amb el producte més exclusiu. Per això és important cuidar tots els detalls per satisfer els teus estimats convidats. Els vins i caves de celler Parató t’ofereixen tots aquests moments únics perquè el teu casament  sigui perfecte, ja que a priori pels nuvis és un aspecte difícil d’aconseguir, però amb el nou Xarel.lo Brisat res ho aconseguiran.


Arran del coneixement i especialitat de celler Parató neix el Xarel·lo Brisat 2021. Un vi fruit d’un procés natural. Macerat amb la seva pell, sense sulfits ni llevats afegits. Un vi blanc de color intens, fruit de la fermentació del xarel·lo amb els llevats naturals procedents de la vinya i amb aromes complexes. Un vi lliure i autèntic, com el dia d’un casament. Un dia tan expressiu per a tantes persones es mereix un vi expressiu, com és el Xarel·lo Brisat.

Aquest espectacular vi et donarà l’oportunitat de celebrar el teu dia d’una manera especial i única. Un vi intens per una celebració intensa i plena de màgia. Confia en els pioners del sector vitivinícola per un moment com aquest, l’ocasió ho mereix.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.