Casarse a Catalunya

Un anell per cada dit

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

anell

Joieria Grau presenta col·leccions de joies fabricades amb or i diamants.

Ofereixen un gran ventall d’articles com: anells de compromís, aliances de casament, collarets, entre altres joies. Amb ells descobriràs la joia ideal que farà que mostris la teva essència i personalitat.

Joies que s’adapten a cada tipus de núvia perquè el moment del “sí vull” sigui rodó i perfecte. Generalment, els anells de compromís solen ser clàssics i amb un estil refinat. Però Joieria Grau compta amb una gran diversitat per tots els estils de cada núvia, sense oblidar els clàssics anells amb un gran diamant, la gemma més apreciada fins al moment. Aquesta pedra preciosa simbolitza l’eternitat. Et proposem aquests 4 espectaculars models, on està integrat el diamant amb diferents estructures per cada gust. 

Aquests anells tenen un símbol  i un acabat especial,  ja que estan fabricats amb un safir blau a l’interior de l’anell, color simbolitza amor i fidelitat.

Per altra banda, hi ha núvies amb estils diversos que prefereixen trencar les regles del que és tradicional i clàssic, ja que potser amb aquest estil no se senten còmodes. Per aquesta raó Joieria Grau ha creat una col·lecció d’anells de compromís on opten pels colors, formes originals i diferents per aquelles núvies que busquin un estil atrevit i divers.  Afegint safirs, diamants grocs i altres precioses pedres de colors.

Totes les possibilitats, tant un estil clàssic com un estil més colorit, són perfectes i ideals per aquest moment tal únic i especial, ja que el més important és que l’anell representi a la persona promesa.

I per últim, Joieria Grau compta amb un espectacular packaging blau i blanc cuidat al detall per sorprendre des del primer minut de la petició. L’embolcall està realitzat amb materials lleugers i sostenibles.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.