Casarse a Catalunya

Els exclusius complements de Jesus Peiro

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els exclusius complements de Jesus Peiro. La marca referent en moda nupcial fundada l’any 1988

Jesus Peiro és una marca referent en moda nupcial fundada l’any 1988. Fabrica vestits exclusius per les núvies que busquen l’excel·lència en el look del seu casament. La seva essència es basa en l’exigència per la qualitat. D’aquesta manera aconsegueix elegància i romanticisme.

La gran firma no només té els espectaculars vestits de núvia sinó que també compta amb una gran col·lecció de complements, entre ells, els tocats.

Generalment, serveixen per donar personalitat i caràcter al look de la núvia. Són el complement final per acabar amb un resultat sublim. També ajuden a potenciar el vestit, ja que molts cops les núvies opten per un vestit bàsic, per tant, aquest accessori ajudarà a potenciar tot el conjunt.

Existeixen molts models de tocats, segons el to i la imatge que la núvia vulgui mostrar. Per aquesta raó Jesus Peiro té una àmplia col·lecció amb una diversitat de tocats per adaptar-se al gust de cada promesa.

La marca té diferents formats com, diadema, tiara, corona, punxó, pinta, bandeau i garlanda. Tots aquests es caracteritzen per tenir un estil molt personal, únic i elegant que faran lluïr l’espectacular  pentinat de la núvia.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.