Casarse a Catalunya

Crema de mans solidària

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Foto clarins

Clarins llança la crema de mans ‘’Crème Jeunesse des Mains’’ en versió solidària, la qual recolzarà projectes de reforestació de manglars del sud-est de Tailàndia. Cuida les teves mans i al mateix temps protegeix la naturalesa. 

Tenir cura del nostre planeta i protegir la naturalesa està a les teves mans i Clarins t’ho posa de la manera més senzilla amb la seva crema de mans solidària.

Clarins coopera amb el projecte Pur Project, un programa que consisteix en la regeneració de manglars del sud-est de Tailàndia i té com a objectiu restaurar la biodiversitat. A part de col·laborar amb Pur Project, disposa de diversos projectes, i un programa anomenat ‘’Semillas de Belleza’’, on s’han plantat més de 524.000 arbres per tot el món.

En l’elaboració dels seus famosos cosmètics tenen en compte la protecció de les plantes, les poblacions locals i l’equilibri natural, per ‘‘tornar a la natura allò que ens ofereix’’ afirmen des de la marca

Els manglars són un dels ecosistemes més productius del planeta i necessiten protecció. Están ubicats en climes intertropicals, aquests ofereixen un hábitat per protegir la flora i la fauna locals, alhora que la protegeixen contra els desastres naturals. També ajuden a reduir l’efecte del canvi climàtic en emmagatzemar grans quantitats de.

El disseny d’aquest producte ha estat creat per Claire Courtin, neta del fundador. El seu tub conte plàstic reciclat i és 100% reciclable, és una edició limitada compromesa amb el medi ambient.

Tindreu disponible la versió solidària de Crème Jeunesse des Mains durant aquest 2022. Per cada unitat venuda, Clarins donarà part dels seus beneficis.

Igual que ens posem crema hidratant a tot el cos també ho hem de fer a les mans, ja que si t’assegures d’hidratar-les amb regularitat, aconseguiràs prevenir la irritació de la pell abans que es presenti. És una crema per tota classe de pells. Suavitza, hidrata, protegeix de les agressions com el fred, el sol o la pell esquerdada, atenua les taques, enforteix i regenera les ungles  i no deixa una sensació enganxosa, s’estén fàcilment i s’absorbeix a l’instant.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.