Casarse a Catalunya

L’elegància d’un cotxe clàssic

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cotxe clàssic

Un element imprescindible en la decoració i l’ambient són els cotxes clàssics, per realitzar els desplaçaments el dia del teu casament. Deixa sense paraules els teus convidats!

Si vols arribar als destins del teu casament amb elegància, no dubtis en contractar els serveis de Grup Limousine. Ofereix un servei a mesura i un excel·lent repertori de cotxes clàssics i moderns, també tens l’opció de contractar limusines que et brinden un transport únic pel vostre dia més especial.

Són experts i professionals conductors, compten amb una gran varietat de cotxes clàssics i moderns, com per exemple Rolls-Royce Silver Cloud II, Cadillac Eldorado Convertible, Mercedes Clase E i Mercedes Clase S entre altres.  Aquesta empresa no només lloga els cotxes per casaments sinó que també ho fa per esdeveniments, recorreguts turístics, nocturns, culturals o comercials i d’oci.

Aquest servei inclou la recollida de la núvia, el trajecte al lloc on se celebra la cerimònia, fotografies amb el cotxe per poder tenir un record inoblidable i finalitza quan desplaça als nuvis al banquet. No existeix un temps mínim o màxim per disposar del cotxe.

És un servei molt puntual i detallista, sempre decoren els cotxes amb flors perquè els nuvis es puguin fer fotografies amb ells, els tenen increïblement nets i perfumats. Et fan sentir en tot moment còmode i tranquil.

Si vols contractar el seu servei hauràs d’afanyar-te i reservar-lo l’abans possible, perquè només disposen d’un model de cada cotxe clàssic.

Per més informació clica aquí i entra a la seva pàgina web, on tens les seves dades de contacte i tots els tipus de serveis que ofereixen.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.