Casarse a Catalunya

Record original i solidari

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Recordatori original i solidari d'UNICEF

Vols sorprendre els teus convidats? Fes el teu casament inoblidable amb un recordatori original i solidari amb dos destinataris.

El dia del vostre casament tot ha de sortir a la perfecció, és per això que, l’organització i els detalls són molt importants. Et volem fer el millor suggeriment perquè sorprenguis els teus convidats amb el recordatori ideal.

És el record perfecte, ja que és un obsequi solidari amb dos destinataris, pots triar entre mantes, vacunes i material educatiu entre altres per regalar als nens més vulnerables. UNICEF farà arribar tots aquests productes als nens que més ho necessitin i al mateix temps arribaràs al cor dels teus convidats amb una targeta que podràs personalitzar al teu gust, tenen una gran varietat de targetes on explicaràs el regal que els hi has enviat als nens en nom seu.

Pots triar entre dues opcions per fer arribar la targeta als teus convidats, en versió postal la qual podràs entregar als teus convidats el teu gran dia o bé, en versió digital on el destinatari rebrà un correu electrònic on trobarà el destí del donatiu i a la vegada, podrà visualitzar la portada de la targeta i clicar l’enllaç per veure l’interior.

Si vols saber més informació d’aquest detall únic, entra a la pàgina web d’UNICEF i allà descobriràs tot el que necessites per poder personalitzar la teva targeta pels teus convidats, has de seguir les pautes de la pàgina web i ja ho tindràs.

Recordatori original i solidari d'UNICEF

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.