Casarse a Catalunya

Brillantor i màgia a la Barcelona Bridal Fashion Week

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els dissenyadors romanesos ens han enlluernat amb les seves espectaculars creacions

L’esdeveniment ha arribat a la seva fi i la presència dels dissenyadors romanesos en la nova edició de la Barcelona Bridal Fashion Week no ha passat desapercebuda. Tant les marques que han celebrat el seu dècim any de participació com les marques noves han gaudit molt aquesta meravellosa trobada amb buyers de tot el món. 

Les col·leccioons presentades per les 9 firmes romaneses van mostrar una elaboració amb materials d’alta qualitat i un disseny innovador, sent molt apreciades pels assistents d’Europa, Àsia i Àfrica. 

Després de dos anys d’absència, en aquesta edició han participat Andree Salon, Erasa Atelier, Otilia Brailoiu, Divine Atelier, Nava Bride, marques consagrades en aquesta fira. Altres marques com Natalia Vasiliev, Ivaz Couture, Innocenti Sposa o Cristina Bacio hi han participat per primera vegada. 

Com cada any, la seva participació en fires internacionals ha estat patrocinada pel Govern Romanès a través del Ministeri d’Empresa i Turisme junt amb la Federació Romanesa de disseny. 

Si aquestes marques han despertat la teva curiositat, pots veure totes les col·leccions a Revista Novias. A més, no et perdis detall de la següent edició de la BBFW que tindrà lloc del 19 al 23 d’abril de 2024, en la qual la participació de dissenyadors romanesos serà molt més nombrosa. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.