Casarse a Catalunya

5 tendències de vestits de núvia des de la Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.


Vols saber quines seran les tendències en vestits de núvia per aquest 2023? La Barcelona Bridal Fashion Week és la plataforma de moda nupcial més important i l’esdeveniment que marca les tendències globals en vestits de núvia

Per Vicky Luján, periodista especialitzada en moda nupcial
Fotos cortesia: Barcelona Bridal Fashion Week

Aquest any, des del 20 al 24 d’abril, es van veure les tendències més importants de moda nupcial que estaran en les vitrines aquest any vinent 2023. A més, es va confirmar que la indústria ha tingut un gran reinici després de dos anys de pandèmia. 

En la Barcelona Bridal Fashion Week es van donar cita firmes com Pronovias, Rosa Clarà, Jesus Peiro, Marchesa, Nicole Milano, Isabel Sanchís, entre altres reconegudes marques i dissenyadors. En total, 34 dissenyadors espanyols i internacionals van presentar les seves col·leccions en aquest esdeveniment. És així com Barcelona es consolida com la gran capital de moda nupcial. 

Així mateix, en aquesta edició 2022 es va veure per primera vegada una passarel·la internacional de la línea Mariage del duu de dissenyadors Viktor & Rolf. Una col·lecció que va portar l’alta costura de París a la passarel·la de vestits de núvia de la Barcelona Bridal Fashion Week. 

La tendència principal en els vestits de núvia:

Durant els quatre dies de passarel·la, la gran tendència que continuem veient en quant a vestits de núvia és la versatilitat d’estils. La proposta que els dissenyadors més importants estan ressaltant és l’autenticitat de la núvia. 

Com a conseqüència, les col·leccions són diverses i amb molt estil, el que permet que cada núvia aconsegueixi el seu vestit, sense sacrificar la seva identitat, la qual cosa es ve presentant des de fa uns anys i queda confirmat quan tantes marques internacionals mostren col·leccions que persegueixen complir els desitjos de les núvies. 

La inclusió és una de les altres grans tendències. No hi va haver talla, silueta, raça ni edat que fos exclosa a la Barcelona Bridal Fashion Week. Vam veure models de diferents talles, de totes les races i d’edats més madures, la qual cosa permet entendre que l’amor no té ni fronteres ni barreres i aquesta és la vertadera internacionalització. 

 Tendències en vestits de núvia pel 2023 des de Barcelona

Et presentem les 5 tendències més importants perquè des de ja sàpigues què veuràs en vitrines l’any que ve

1- Mànigues i espatlles: el punt focal en els vestits de núvia

Les mànigues i les espatlles tornaran a ser tendència per les núvies de 2023. Durant les passarel·les de la Barcelona Bridal Fashion Week vam veure diferents dissenys amb mànigues bombades, campanes, espatlles adornades amb llaços, tuls, brodats i també amb muscleres que li donaven volum i altura. 

Inclús vam veure algunes mànigues surrealistes amb una estructura que visualment elevava les espatlles fins al nivell de la cara. Una altra tendència que continua present són les mànigues desmuntables perquè les núvies aconsegueixin varietat amb un únic vestit. Definitivament, les mànigues i espatlles seran un punt focal per les núvies del pròxim any. 

2- L’escot plungin o profund: sensualitat en vestits de núvia

Encara que la moda nupcial es va allunyant de la sensualitat extrema en la que la pell era part del disseny, els escots profunds o plungin estaran de moda en els vestits de núvia pel 2023. 

Es veuran amb necklikes en ‘V’ i en forma de cor. Es tracta d’un tall en el que es revela pell de manera sensual però pudorosa, en el qual el bust queda cobert i la pell central de l’escot i part de l’abdomen es deixen entreveure per donar aquest toc atrevit. 

3- Jardins florals: romanticisme nupcial a flor de pell

Més enllà de només flors, els jardins florals amb fulles entrellaçades estaran presents en brodats, calats, apliques i alguns pintats a mà dels vestits de núvies pel 2023. 

Aquests embellishments amb un look més orgànic i real, li van donar el toc romàntic i delicat a molts dissenys que es van presentar durant la Barcelona Bridal Fashion Week i que faran que les vitrines de les botigues de vestits de núvia estiguin a flor de pell. 

4- Les micro-lluentors: ressaltant l’elegància del look nupcial

La micro-pedreria bordada és una de les tendències en vestits de núvia pel 2023. Aquesta pot estar present en tot el disseny del vestit o de forma parcial per crear un punt focal molt especial. 

És ideal per núvies que vulguin portar l’atenció del vestit cap una àrea específica del seu cos o donar-li un toc extra de glamour de manera delicada i sofisticada. 

5- L’estil urban chic nupcial: el toc diferent per la núvia

L’estil urban chic cada vegada agafa més força en la moda nupcial. Aquest look més casual que s’aprecia en les passarel·les prêt-a-porter i inclús en l’street style es va veure també de manera refinada en les pasarel·les de la Barcelona Bridal Fashion Week. Els jumpsuits, cut-outs, vestits mini i midi atorguen certa elegància urbana a les núvies més avantguardistes que busquen un look fresc i divertit. 

La Barcelona Bridal Fashion Week ens va presentar tendències de vestits de núvia pel 2023 que revelen l’evolució de les núvies a ser més autèntiques i originals, amb molts estils, siluetes, talls i tèxtils perquè cada núvia tingui l’oportunitat de trobar el seu vestit ideal.
NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.