Casarse a Catalunya

La boda de Kourtney Kardashian i Travis Barker

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Kourtney Kardashian es casa, per primera vegada, amb Travis Barker, bateria de Blink-182. Un casament que ha donat molt a parlar pels seus ‘looks’

La germana gran de la família Kardashian i el bateria del grup Blink-182 van fer oficial la seva unió el 15 de maig. En una cerimònia íntima a Santa Bàrbara, Califòrnia, va ser el vestit de Koutney el que va provocar un enrenou.

El vestit de núvia que va triar Kourtney Kardashian s’allunya del tradicional. En lloc d’optar per una peça més conservadora, la germana gran del clan ‘Kardashian’ va preferir un vestit sensual. Una proposta molt curta i ajustada, amb efecte push-up a l’escot. La creació Dolce & Gabanna té brodats en forma de cor al cos. 

El look es va combinar amb guants blancs i un vel molt senzill i curt. Kourtney va fer una elecció poc convencional amb uns talons negres de Gianvito Rossi. 

Per la seva banda, el nuvi, Travis Barker, va seguir el costat més tradicional i va vestir un esmòquing negre. 

L’excèntrica boda a Portofino

A més d’aquesta cerimònia, la parella es va tornar a casar el 22 de maig a Portofino. La bella ciutat italiana va ser l’escenari d’una celebració molt més excèntrica. El casament, celebrat en un castell medieval d’Itàlia, va reunir la família i els amics més propers de la parella. Patrocinada per Dolce & Gabbana, la famosa marca italiana va participar en la planificació dels detalls dels tres dies de celebració.

 

Però una vegada més, Koutney va portar un vestit curt molt ajustat al cos, que destacava la cintura i l’escot. Amb efecte llenceria, amb encaix blanc, que combinen amb el cosset. L’audàcia del vestit sexy és suficient per parlar-ne, però va ser el vel el que es va convertir en el centre d’atenció. Amb un tren llarg, ple d’encaix i transparent, la peça de Dolce & Gabbana no amagava el cos de la núvia. El que destaca en el vel enlluernador és el brodat de la Mare de Déu.

 

El look el va complementar amb talons alts també amb detalls d’encaix blanc. El nuvi, en canvi, va triar un aspecte totalment negre, substituint la típica corbata per un llaç negre.

 

La celebració que va durar tres dies a la bella ciutat italiana, Portofino, i va reunir familiars i amics dels Barkers, serà sens dubte un esdeveniment destacable en aquest any 2022.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.