Casarse a Catalunya

BFFW DIA 1: ISABEL SANCHIS

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Després de les brillanats presentacions de JESUS PEIRO i Marchesa per a Pronovias, va tocar a la marca Isabel Sanchis presentar la seva nova col·lecció 2022/23, sobre la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week

En aquesta nova col·lecció, Isabel Sanchis s’ha basat i inspirat en la diversitat cultural que caracteritza les seves clientes de tot el món i la manera d’entendre la moda.

 

D’aquesta manera, va crear peces que parteixen d’un prêt-à-porter molt elaborat, amb estampats geomètrics similars a l’op art i peces de costura amb volums i una artesania minuciosa, detalls que caracteritzen l’essència de la marca.

Amb aquests detalls, les creacions d’Isabel Sanchis busquen establir una connexió humana entre professionals i clients. Pel que fa a la paleta cromàtica, a més del negre, color ja habitual a les col·leccions de la marca, també es va introduir un ventall de marrons, taronges. , pistatxos i roses, tonalitats que transmeten optimisme i passió per la vida.

El volum i la importància de la silueta femenina també s’espera que estiguin presents al major esdeveniment nupcial del món, sent dos elements inherents a la marca Isabel Sanchis.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.