Casarse a Catalunya

BBFW DIA 1: VIKTOR & ROLF

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Viktor & Rolf va presentar la primera desfilada de la seva línia de moda nupcial

El 20 d’abril va finalitzar amb una desfilada molt especial a Barcelona Bridal Fashion Week, considerada la sorpresa de l’any: Viktor&Rolf.

Aquests artistes van presentar la primera desfilada mundial de la seva línia nupcial, Viktor&Rolf Mariage, on ens van encantar les seves peces nupcials i una selecció de creacions d’alta costura. L’experiència de la passarel·la es va inspirar en les influències de l’Alta Costura amb un toc surrealista, fet que va donar com a resultat creacions audaçes de dissenys escultòrics i romàntics. Totes aquestes creacions van ser un reflex de la perspectiva dels artistes que s’esforcen per la recerca constant dels límits de la transformació. Aquest espectacle es va veure enriquit encara més amb les creacions debut de la col·lecció Primavera/Estiu 2023 de Viktor&Rolf Mariage, que utilitza detalls artesanals en organza de seda, que giren al voltant dels corsets ajustats en moviments airejats.

La innovació va continuar sent destacada a mesura que l’espectacle es va reforçar amb la col·laboració de l’ecoinnovador Lenzing. En aquest punt de la desfilada es van presentar luxosos vestits de núvia “amb espatlles surrealistes”. Una particularitat d’aquesta mostra és que la puresa del color blanc s’aconsegueix per salvaguardar el medi ambient i la lleugeresa.

Podem dir que aquest espectacle ens va portar més enllà en portar la innovació, l’art i la cultura a l’escenari!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.