Casarse a Catalunya

BFFW DIA 1: PETER LANGNER

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A L’EDICIÓ 2022 DE LA BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK, PETER LANGNER VA PRESENTAR DE MANERA ONLINE LA SEVA NOVA COL·LECCIÓ PRIMAVERA/ESTIU 2023

La marca Peter Langner s’ha anat expandint al llarg dels anys amb col·leccions de nuvis, roba de nit i llar.

Peter és sovint reconegut pel seu estil innovador, atractiu per a clients exigents i avantguardistes. Venut a més de 20 països a nivell internacional, Peter és un líder en el moviment arquitectònic de la moda nupcial. Sempre buscant nous horitzons, prioritza la sostenibilitat en la confecció dels seus vestits en reciclar les deixalles del taller en dissenys i pronunciacions elegants i intricadament detallades. Cada vestit creat al taller està fet a mà amb meticulós detall i cura, cosa que representa la paciència, l’amor i la devoció de Peter per la seva feina.

“La col·lecció Primavera/Estiu 2023 és especialment important per a mi. Aquesta vegada no tenia un tema o una història al cap per a la seva creació, sinó un fervent desig de seguir els meus instints”.

Aquesta col·lecció parla de l’esperit extraordinari de les dones. , poder de bellesa i elegància que dóna vida, felicitat i amor. Cada peça permet a la núvia mostrar el seu jo més bell, un reflex de la seva essència.

La col·lecció es basa completament en la manipulació de teles i encaixos fets a mà i naturals, amb èmfasi en el material, la qualitat i la bellesa sofisticada. “La bellesa és el nostre futur, i per sempre la visió de Peter Langner Milano”.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.