Casarse a Catalunya

BBFW DIA 1: Marchesa x Pronovias

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Marchesa, la casa d’alta costura amb seu a Nova York s’ha associat amb Pronovias, líder mundial en núvies de luxe, per crear una col·laboració a llarg termini

La casa d’alta costura amb seu a Nova York, famosa per vestir les celebritats glamuroses de manera moderna i romàntica, s’ha associat amb el líder mundial en núvies de luxe.

‘Marchesa For Pronovias’ expressa tots els elements característics de la Marchesa Couture eLqueta. Siluetes etèries, exquisides capes lleugeres i, per descomptat, la famosa cotilla Marchesa. Reunir el reconegut glamour de Pronovias, impulsat per la moda i l’experiència nupcial.

Els vestits estan inspirats a Sevilla, ciutat coneguda per la seva passió, seducció i ànima flamenca. Aquesta segona col·lecció de 25 vestits de Marchesa for Pronovias torna a l’essència de la núvia per crear una nova elegància romàntica, indiscutiblement moderna i glamurosa.

Amb un fort enfocament en la recerca actual de versatilitat, les tendències de la col·lecció inclouen bells complements com a cues d’estil, macrocossos i flors fetes a mà. Les combinacions de teles d’alta costura s’elaboren en siluetes lleugeres en suaus variacions tonals de rubor, préssec i ivori. Les espatlles i els escots revelen, però no canyella, i les capes d’encaix ChanLlly i tul s’escombren en belles faldilles que expressen la feminitat pura.

“Aquesta col·lecció és per a una núvia romàntica que estima la moda. Després d’experimentar amb diferents dissenys durant la nostra primera col·laboració amb Grupo Pronovias, tenia moltes ganes que aquesta segona col·lecció de Marchesa For Pronovias fos indiscutiblement Marchesa.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.