Casarse a Catalunya

BBFW DIA 2: Sophie et Volià e Agnieszka Swiatly

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les marques Sophie et Volià i Agnieszka Swiatly van pujar a la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week i van presentar cent vestits eexclusius impressionants!

SOPHIE ET VOLIÀ

Sophie et Voilà va presentar una col·lecció sobre la seva filosofia, la seva manera de creure en la moda. Saber que tot vestit té un nom. Un i només un.

Com és habitual a la marca, les línies arquitectòniques i la cultura basca es barregen per donar vida a 15 noves peces.

Un estampat net i vigorós, marca registrada de Sophie et Voilà, juntament amb la permanent referència al terreny de la mà del seu dissenyador de referència, Cristóbal Balenciaga, donen lloc a una de les col·leccions més completes de la marca.

Pedreria, tafetes, butxaques de plastó, siluetes fluides, transparències i peces desmuntables formen una col·lecció marcada per la lleugeresa i l’espectacularitat. La marca ens ofereix, per tant, 15 dissenys que evolucionen, en treure les mànigues, capes o cues, que respiren l’estil tan característic de la firma.

AGNIESZKA SWIATLY

Agnieszka Światły va ser la segona marca a exhibir les seves col·leccions el segon dia del major esdeveniment nupcial a escala planetària. Com no podia ser d’una altra manera, la desfilada va revelar peces meravelloses!

Per a una núvia, “ser notada” i “ser memorable” són les principals prioritats. En vista de les expectatives, la marca polonesa Agnieszka Światły es destaca quan es tracta de complir aquests criteris, produint col·leccions sorprenents, atrevides, aventureres, belles i sempre distintives.

La qualitat està assegurada, lestil definit i els detalls impecables. Afegint sorpresa a la barreja, el resultat és un nom vinculat a la valentia contemporània i un pedigrí que s’escriu temporada rere temporada. El segon dia de la Barcelona Bridal Fashion Week, la marca va presentar prop de 100 vestits, 30 dels quals mai abans vists, amb un disseny extraordinari, ressaltat en encaix, tul, gasa i abaloris ricament brodats.

Destaquen el tall cenyit al cos per accentuar-ne les formes, una transparència sensual que recorre tota la col·lecció sota faldilles vaporoses, vestits de pantalons estrets rematats amb faldilles d’encaix a la cintura, pètals de flors escampats i mànigues amb efecte tatuat. També hi ha vestits que ofereixen dos looks diferents, amb l’opció d’afegir mànigues inflades o treure una cua formal, on fins i tot les peces simples tenen un caràcter especial.

T’ha agradat aquest article? Descobriu més sobre altres espectacles aquí!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.