Casarse a Catalunya

BBFW DIA 2: OLGA MACIÀ, MIREIA BALAGUER I ANDREA LALANZA

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’obertura de la segona jornada de desfilades de la Barcelona Bridal Fashion Week va comptar amb la presència de tres marques revolucionàries: Olga Macià, Mireia Balaguer i Andrea Lalanza. Descobreix les col·leccions!

Olga Macià

Presentada de la mà d’una de les principals dissenyadores del sector, Olga Macià no només és reconeguda per les peces de núvia, sinó també per les peces personalitzades per a festes.

En el desenvolupament de la seva empresa, molts dissenyadors la van inspirar per al creixement de la marca, així com Elsa Schiaparelli, coneguda com a “la dissenyadora surrealista”, gràcies a les seves peces superposades. D’aquesta manera, Olga Macià es guia per línies surrealistes, utilitzant el concepte tot en un, amb l’objectiu de crear una dona amb un look complet i sofisticat, dotant així de personalitat cada peça.

A la passarel·la de BBFW es va presentar la col·lecció “As de Cors”, caracteritzada per transmetre seguretat i elegància a les núvies, detalls que es van sentir molt durant la desfilada.

“As de Cors” pretén transmetre amor, que, de fet, és un dels criteris clau que utilitzen les núvies a l’hora de triar. Així, la col·lecció presenta una núvia d’ànima pura i cor obert. Els vestits es caracteritzen per teixits amb textures de fantasia, flors, transparències, lluentons de colors i xarxes d’impacte, els tons més centrats són el pastís, el blanc esquinçat, els colors vius i també alegres.

Mireia Balaguer

Mireia Balaguer està pensada per ser una marca jove, delicada i innovadora, que transmet un aire pur, sense oblidar mai l’ostentació de romanticisme que ressalta la bellesa de la dona per a una cita excepcional. Tots els seus vestits guanyen personalitat, essent confeccionats a mida, cuidats i treballats fins al més mínim detall. Les creacions parteixen d’una bona base de patronatge amb una selecció de teixits, tuls, transparències que ocupen el centre d’atenció al costat del llenç dels seus singulars brodats. La marca dóna vida a cada peça de joieria i captura la personalitat de cada client, creant un vestit exclusiu fet per a cada núvia.

La col·lecció exposada està inspirada en muses que al seu dia no van ser reconegudes, dones infravalorades amb una història que no se’ls va fer justícia. Dones que són reconegudes per ser dones, però no pels seus èxits, no per haver descobert la vacuna contra la sífilis com Margaret Ann, que va haver de fer-se passar per un home per aconseguir-la, o Milena, autora de la meitat de les teories d’Einstein de les quals ningú no se’n recorda. Totes les dones que no van tenir l’oportunitat de ser reconegudes i que es van amagar darrere dels homes van ser homenatjades avui.

Andrea Lalanza

Andrea Lalanza, es caracteritza pels seus exclusius vestits de núvia, confeccionats a mida i amb els millors teixits nobles, detallats i diferenciats. Andrea Lalanza accepta noves idees i opinions de les núvies, cosa que fa que el vestit sigui cada vegada més únic i personal, deixant el seu toc professional, creat amb la seva imaginació única, creant una peça exclusiva per a la major satisfacció de la núvia.

Ballerina, la col·lecció express, és com un poema a la dansa clàssica, un homenatge al ballet; un art entrellaçat entre les dones. Amb una inspiració molt actual i una invitació per a una núvia jove i sensible, que aposta pel valor dels detalls, la qualitat i el disseny. El bon gust i l’elegància són dos materials que triomfen a cada peça, amb dimensions i siluetes relaxades amb gran distinció a elements que fan que les peces siguin lliures, fortes i romàntiques. Amb tons delicats, reflectits en capes i mànigues de seda, en dues peces i faldilles de tul, que fan d’aquesta col·lecció la més especial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.