Casarse a Catalunya

BBFW DIA 2: NICOLE MILANO

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Nicole Milano presenta la seva nova col·lecció “Symphony of Arts” a la Barcelona Fashion Week

En aquesta edició de BBFW, Nicole Milano presenta una selecció dels vestits més representatius de les seves cinc col·leccions 2023.

Inspirant-se en la dansa, l’arquitectura, l’escultura, la pintura i la fotografia de les col·leccions, la directora creativa Nicole Cavallo va anomenar aquestes col·leccions “Symphony of Arts”.

En produir i realitzar les col·leccions Symphony of Arts, es va dur a terme una investigació única sobre les teles. Des de teixits texturats com el jacquard estampat, l’organza vaporosa fins al cotó fresc i natural, per crear volums lleugers ancorats als obligats cossets corset que garanteixen subjecció i comoditat a la núvia.

Els dissenys són a l’essència moderna i romàntica de Nicole Milano, expressada amb nous teixits i construccions contemporànies i lleugeres que realcen la bellesa i singularitat de cada núvia.

A les col·leccions 2023, els dissenys s’il·luminen amb girs poc convencionals en tul daurat i brillant, juntament amb capes d’encaix i incrustacions brodades que afegeixen profunditat i patrons fascinants. Els detalls de disseny, com les sobrefaldilles i els macroarcs, aporten una nova harmonia a les siluetes nupcials.

Aquesta combinació d’innovació estilística, experimentació combinada amb la firma italiana de Nicole Milano defineix una nova i audaç feminitat dedicada a la núvia que vol viure el moment especial per sempre.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.