Casarse a Catalunya

BBFW DIA 2: NICOLE MILANO

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Nicole Milano presenta la seva nova col·lecció “Symphony of Arts” a la Barcelona Fashion Week

En aquesta edició de BBFW, Nicole Milano presenta una selecció dels vestits més representatius de les seves cinc col·leccions 2023.

Inspirant-se en la dansa, l’arquitectura, l’escultura, la pintura i la fotografia de les col·leccions, la directora creativa Nicole Cavallo va anomenar aquestes col·leccions “Symphony of Arts”.

En produir i realitzar les col·leccions Symphony of Arts, es va dur a terme una investigació única sobre les teles. Des de teixits texturats com el jacquard estampat, l’organza vaporosa fins al cotó fresc i natural, per crear volums lleugers ancorats als obligats cossets corset que garanteixen subjecció i comoditat a la núvia.

Els dissenys són a l’essència moderna i romàntica de Nicole Milano, expressada amb nous teixits i construccions contemporànies i lleugeres que realcen la bellesa i singularitat de cada núvia.

A les col·leccions 2023, els dissenys s’il·luminen amb girs poc convencionals en tul daurat i brillant, juntament amb capes d’encaix i incrustacions brodades que afegeixen profunditat i patrons fascinants. Els detalls de disseny, com les sobrefaldilles i els macroarcs, aporten una nova harmonia a les siluetes nupcials.

Aquesta combinació d’innovació estilística, experimentació combinada amb la firma italiana de Nicole Milano defineix una nova i audaç feminitat dedicada a la núvia que vol viure el moment especial per sempre.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.