Casarse a Catalunya

BBFW DIA 2: Marylise & Rembo Fashion Group

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Marylise & Rembo Fashion Group va presentar Noves Col·leccions 2023 avui a Barcelona a la Setmana de la Moda Nupcial

Entre nosaltres és el tema d’aquest any, una edició que celebra l’estret vincle que comparteix la marca. Usant materials europeus exclusius i teles sostenibles, MRFG és pionera a l’escena nupcial Boho, establint una imatge sòlida sota els estàndards d’innovació, herència, creativitat i excel·lència.

Cada vestit es dissenya a Bèlgica i es fabrica amb especial atenció al nostre propi taller a Portugal, un enfocament a cada pas del procés que li permet ser flexible amb els seus clients.

Cada vestit MRFG brinda luxe, comoditat sense igual i un toc lleuger. Carta Blanca és una nova incorporació. Fundat el 2020, significa “carte blanche”, una expressió francesa que descriu la llibertat il·limitada sense restriccions.

Els vestits de Carta Branca són peces de pura seda confeccionades sense cap altre teixit ni encaix. La marca presenta una Col·lecció Essence exclusiva de Claudia Llagostera i Géraldine Simonnet, amb una adreça creativa diferent que manté l’empremta minimalista de la marca. Aquesta, encara produeix una gran línia de vestits de núvia de luxe no només de passarel·la, elaborats a mà amb el detall més gran de la seda.

La bellesa a la senzillesa descriu l’autèntica núvia Marylise. Per això, la marca dissenya tots els vestits perquè les núvies se sentin belles, segures i úniques, creant vestits perfectament tallats, elaborats en refinats encaixos i nobles teixits al propi atelier. La Col·lecció 2023 és plena de seducció, peces plenes de glamour, puntes i mànigues voluminoses que recorden una època daurada. L’equilibri perfecte entre dissenys segurs i refrescants, amb línies més entallades i atractius vestits curts perquè la núvia se senti única.

Rembo Styling implementa l’ADN boho, un ambient net i un format sense esforç. Una col·lecció realitzada amb les firmes més atrevides de la marca, amb esquena descoberta, mànigues impecables, volum atenuat i tots aquests inoblidables i excepcionals detalls que fan que un vestit sigui tan especial i glamurós. La marca ara té un nou estilista de moda nupcial de Xile per a la nova temporada. Paula Matthei crea magnífiques peces amb una mentalitat purament conscient. La marca recorda l’ADN boho i aposta per una col·lecció de vestits desenfadats, molt folgats, molt purs i molt fidels al seu caràcter.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.